Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.

Nieuws over InterSystems

InterSystems haalt wereldwijd de krantenkoppen

Voor media-aanvragen:

Geoffroy Vitoux

+32 498 75 49 48

E-mail

Team Lewis

E-mail

InterSystems in een notendop:

Informatie voor de media en factsheet

47 results
  • 05 nov. 2018
    Cambridge, Mass., november 2018 – InterSystems, wereldwijd toonaangevend met technologieplatformen voor de zorg, het bedrijfsleven en de overheid, is door Gartner geplaatst als uitdager in de Magic Quadrant 2018 voor ’Operational Database Management Systems’ (ODBMS).
  • 08 okt. 2018
    CAMBRIDGE (Massachusetts, VS), 8 oktober 2018 – InterSystems, wereldwijd marktleider in informatietechnologieplatforms voor gezondheids-, bedrijfs- en overheidsapplicaties, lanceert InterSystems IRIS for Health™ . Het product is het eerste dataplatform dat zich specifiek richt op het realiseren van waarde uit data in de gezondheidszorg. Daarmee kunnen ontwikkelaars snel de volgende doorbraakapplicaties in de sector bouwen en opschalen.
  • 12 aug. 2018
    In 2018, InterSystems ranked at Number 26 based on healthcare IT revenue in 2018. It is the 20th year InterSystems has appeared on the Healthcare Informatics annual list.
  • 08 feb. 2018
    Utrecht, 8 februari 2018 – InterSystems, wereldwijd toonaangevend in informatie technologie platformen voor de zorg, alsmede bedrijfs- en overheidsapplicaties, maakt bekend dat het eind vorig jaar aangekondigde IRIS ™ data platform nu leverbaar is. Het database- en ontwikkelsysteem omvat functies voor het afhandelen van meervoudige werkbelasting en het beheren van meervoudige datamodellen. Daarnaast voorziet het platform standaard in interoperabiliteit en analytische functionaliteit.
  • 07 nov. 2017
    InterSystems dankzij complete visie en invulling daarvan erkent als Challenger in Gartner Magic Quadrant van 2017 voor operationele Database Management Systemen
  • 15 sep. 2017
    CAMBRIDGE, Mass., 18 september 2017 – InterSystems, wereldwijd toonaangevend in informatietechnologie platformen voor applicaties bij zorginstellingen, het bedrijfsleven en de overheid, kondigt InterSystems IRIS Data Platform® aan. Met een ingebouwde krachtige database is InterSystems IRIS het allereerste data platform met functies voor interoperabiliteit, geschikt voor alle vormen van bedrijfskritische en data-intensieve applicaties, ongeacht of gebruikers deze toepassen voor transactieverwerking of voor analytische doeleinden.
  • 15 feb. 2017
    OVERLAND PARK (Kan.), februari 2017 - Netsmart, een leverancier van technologie voor Amerikaanse GGZ instellingen heeft het InterSystems data platform geselecteerd om met behulp van de ingebouwde analytische functionaliteit de tot voor kort verborgen informatie over het gedrag van patiënten te halen uit electronische gezondheidsdossiers. Netsmart brengt het systeem myAvatar™ op de markt, een informatiebeheersysteem voor behandelaars die zich toeleggen op de geestelijke gezondheidszorg en die informatie willen uitwisselen met andere disciplines uit de zorgsector. Onderdeel van het door InterSystems geleverde platform is het product iKnow waarmee zich relevante informatie uit ongestructureerde, veelal tekstuele databronnen laat destilleren.