Skip to content
Search all InterSystems websites to find anything about our product, search our documentation, and more. Enter a query in the search input above, and results will be displayed as you type.
Overheid

Overheden helpen hun burgers van dienst te zijn

Technologie om levens te verbeteren

Nationale en lokale overheden over de hele wereld vertrouwen op onze technologie om applicaties te ontwikkelen voor de zorg en levenswetenschappen, de zorg rond het levenseinde, de openbare veiligheid, selfservice voor burgers, communicatie tussen instanties, en onderzoek zoals ruimteverkenning. Ze gebruiken de technologie om steden verbonden te houden, gemeenschappen veilig te houden en het leven van burgers te verbeteren.

Naadloze zorgverlening, verbetering van de volksgezondheid en kostenbeheersing

Regionale en nationale overheden gebruiken TrakCare- en HealthShare-software om efficiënte en connected zorg te leveren in verschillende regio's en landen, de volksgezondheid te verbeteren en de kosten te beheersen.

Beide producten maken gebruik van ons geavanceerde dataplatform voor het samenvoegen van uitgebreide elektronische medische dossiers, uiterst schaalbaar datamanagement, interoperabiliteit en data-analyse. Zo kun je altijd de data verzamelen die je nodig hebt en die gemakkelijk delen met andere zorgverleners en organisaties.

doctor having a conversation with patient and his wife in an exam room

De leider in publieke en particuliere gezondheidszorg

Sinds 1978 levert InterSystems missiekritische software voor de publieke gezondheidszorg op staats-, regionaal en nationaal niveau, de particuliere gezondheidszorg en applicatieontwikkelaars. Vandaag de dag staat de technologie van InterSystems in voor ruim 113 miljoen patiëntenlevens in 11 staten en de elektronische medische dossiers:

 • wereldwijd (ruim 1 miljard)
 • van 2 op de 3 Amerikanen
 • van alle 19,4 miljoen inwoners van de staat New York
 • van 9,2 miljoen Amerikaanse veteranen

Zorgtechnologie voor overheidsinstanties

front of government building

Openbare veiligheid en gemeentebestuur

Naadloze toegang tot data in silo's en overheidsdiensten

Federale, staats- en lokale overheden en openbare veiligheidsorganisaties over de hele wereld gebruiken de datamanagementtechnologie van InterSystems om burgers effectiever, sneller en efficiënter te bedienen.

InterSystems IRIS Data Platform stelt organisaties in staat om nieuwe moderne applicaties te bouwen die naadloos aansluiten op data in silo's en applicaties, die een veelheid aan analyticsmogelijkheden bevatten en die burgers en instanties een superieure klantervaring en gestroomlijnde workflows bieden.

Meer informatie over InterSystems IRIS

Voordelen van slimmer werken

Burgers en agentschappen van dienst zijn en beslissingen onderbouwen

 • Overbrugt datasilo's
 • Maakt gebruik van bestaande applicaties en data
 • Bevordert het situatiebewustzijn
 • Maakt gebruik van ongestructureerde data uit vrije tekstvelden en social-mediafeeds
 • Gebruikt embedded analytics om inzichten te verkrijgen voor beter geïnformeerde beslissingen
 • Maakt het makkelijker om via digitale apparatuur informatie te verzamelen uit openbare bronnen

Superieure betrouwbaarheid

 • Bewezen in uitdagende openbare veiligheidsomgevingen
 • Maakt productieapplicaties voor meer dan 10.000 klanten wereldwijd mogelijk
 • Biedt ononderbroken beschikbaarheid voor agentschappen en openbare veiligheidsorganisaties, zelfs tijdens netwerkstoringen

Verhoogde efficiëntie

 • Maakt het mogelijk om snel nieuwe applicaties te ontwikkelen
 • Zeer efficiënt gebruik van resources

Lage eigendomskosten

 • Maakt gebruik van bestaande softwarekennis
 • Vereist minimale opleiding en personeel

Onderzoek en ruimteverkenning

InterSystems-technologie is gebouwd voor big data-uitdagingen. Of het nu gaat om het in kaart brengen van de sterren, genomisch onderzoek of volksgezondheidsonderzoek, voor onderzoeken met overheidssteun zijn enorme hoeveelheden data nodig. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel van deze onderzoeken gebruikmaken van de schaalbaarheid en betrouwbaarheid van InterSystems-technologie.

Onderzoek naar het ontstaan, de samenstelling en de evolutie van de Melkweg

Het Europees Ruimteagentschap (ESA) gebruikt de technologie van InterSystems voor zijn Gaia-missie, de grootste data-uitdaging in de astronomie tot nu toe. ESA's Gaia-satelliet verzamelt data over ongeveer 1 miljard hemellichamen om een 3D-kaart van de Melkweg te maken.

Download de infographic

Jouw succes, onze missie

De ontwikkelaars van InterSystems maken producten die interoperabel, betrouwbaar, intuïtief en schaalbaar zijn. Dankzij onze softwareontwerpfilosofie, producten en support kun je creatieve nieuwe applicaties bouwen om de moeilijkste problemen op te lossen.

Meer informatie over InterSystems

Grote gebruikerscommunity

InterSystems heeft een grote internationale ontwikkelaars- en gebruikerscommunity. We houden een jaarlijkse Global Summit en hosten een zeer actieve online ontwikkelaarscommunity.

Global Summit 2021

Developer Community

 


Take The Next Step

We’d love to talk. Fill in some details and we’ll be in touch.
*Required Fields
Highlighted fields are required
*Required Fields
Highlighted fields are required
** By selecting yes, you give consent to be contacted for news, updates and other marketing purposes related to existing and future InterSystems products and events. In addition, you consent to your business contact information being entered into our CRM solution that is hosted in the United States, but maintained consistent with applicable data protection laws.