Skip to content
Search all InterSystems websites to find anything about our product, search our documentation, and more. Enter a query in the search input above, and results will be displayed as you type.
Analytics voor de zorg

Betere beslissingen met actiegerichte analytics en inzichten

Een missie die om antwoorden vraagt
Als je weet dat er jaarlijks zo'n 8,45 biljoen dollar omgaat in de wereldwijde gezondheidszorg en de datagroei in deze sector van levensbelang 60% groter is dan in andere sectoren, dan begrijp je waarom de behoefte aan analytics voor de zorg groot is.

De inzichten en antwoorden die je nodig hebt

Analytics betekent verschillende dingen met verschillende deliverables voor verschillende doelgroepen

Artsen: Het leveren van de informatie die het meest van belang is voor de behandeling van elke patiënt die ze zien.

Klinische onderzoekers: Het stimuleren van kennisontdekking door het op schaal verkennen van data uit de praktijk.

Managers van geïntegreerde leveringsnetwerken: De operationele activiteiten aansturen op basis van realtime managementinformatie.

Datawetenschappers: Toegang tot grote hoeveelheden schone data voor machine learning.

Makers van medische hulpmiddelen: Ingebouwde intelligentie benutten om medische hulpmiddelen veilig te laten werken.

Volksgezondheidsfunctionarissen: Trends visualiseren voor een specifieke populatie.

Ontwikkelaars van Health IT-software:Applicaties bouwen met ingebouwde intelligentie aangedreven door een robuuste zorgdatapijplijn.

Managers van providernetwerken: De prestatiestatistieken in realtime kunnen volgen en beheren.

Analytics is overal

Bij InterSystems speelt analytics een centrale rol in alles wat we bouwen

Via onze smart data fabric leveren we diensten die je zelf kunt samenstellen, zodat ook jij analytics een centrale plek kunt geven in alles wat je bouwt.

HealthShare Analytics: Een end-to-end analytics-infrastructuur en actiegerichte inzichten op het moment dat je ze nodig hebt

HealthShare Health Insight: de analytics-partner van HealthShare Unified Care Record

TrakCare en TrakCare Lab Enterprise: EMR- en lab business management-systeem met ingebouwde dashboards en klinische beslissingsondersteuning

IRIS for Health Adaptive Analytics: gevirtualiseerde toegang tot data voor de gehele zorgorganisatie

IRIS for Health Integrated ML: machine learning op instapniveau met behulp van eenvoudige SQL-opdrachten

Partnerschap met Data Robot: software en diensten die je HealthShare-, TrakCare- en IRIS for Health-data gebruiken voor machine learning

Gerelateerde succesverhalen van klanten

Met zijn patiëntenportaal, dat in samenwerking met leden van de gemeenschap opnieuw is ontworpen en dat is gebouwd op InterSystems HealthShare Personal Community, wil Baystate Health een unieke ervaring bieden. 80% van de patiënten gebruikt het portaal, en dankzij de voorspellende analytics kunnen de artsen van Baystate Health hun werk doen.
Amcare maakte gebruik van de ingebouwde analytics van het InterSystems Data Platform en combineerde dat met een holistisch overzicht van administratieve en klinische data om realtime actiegerichte inzichten te genereren voor het managementteam van de organisatie.
Healthix — de grootste organisatie voor uitwisseling van gezondheidsinformatie in de VS — gebruikt InterSystems HealthShare® voor het verzamelen en bijhouden van een uniform gezondheidsdossier voor meer dan 16 miljoen mensen, het delen van data met meer dan 600 zorgorganisaties, het verbinden van meer dan 6.000 locaties en het versturen van meer dan 7 miljoen Clinical Event Alerts per jaar naar zorgverleners.
deleted image
deleted image
Healthix
Factsheet
HealthShare Analytics
Een samenhangende, uniforme applicatiesuite op een gemeenschappelijk platform vermindert de complexiteit, de onderhoudsvereisten en de lopende kosten aanzienlijk. Je kunt HealthShare Analytics in zijn geheel of gedeeltelijk implementeren als aanvulling op of ter vervanging van bestaande analytics-applicaties.

Gerelateerde bronnen

Webinar
Ondanks de aanzienlijke vooruitgang op het gebied van zorg-IT in de afgelopen tien jaar blijven ziekenhuizen en gezondheidsstelsels worstelen met het verzamelen, normaliseren, analyseren en toepassen van data. Hierdoor zijn ze minder goed in staat om betrouwbare analyses te maken en tijdig geïnformeerde klinische en zakelijke beslissingen te nemen. Sage Growth Partners (SGP) heeft onlangs een enquête gehouden onder 100 leidinggevenden in de zorg en de resultaten maken duidelijk hoe groot de problemen zijn en welke impact ze hebben.
Regionale zorgorganisaties creëren realtime analytics repository ter ondersteuning van AI en machine learning, business intelligence, klinische intelligentie en het 'Hospital of Things'
Pulse Blog
Bij het ontwerpen van de analytics-architectuur voor de zorg van de toekomst moeten we streven naar een ontwerp dat de beperkingen van informatiesilo's overwint, al onze informatiemiddelen harmoniseert en ze net zo toegankelijk maakt als onze gedistribueerde data, zonder dat onze blik vertroebeld wordt.
Global Head of Healthcare Market Strategy

Take The Next Step

We’d love to talk. Fill in some details and we’ll be in touch.
*Required Fields
Highlighted fields are required
*Required Fields
Highlighted fields are required
** By selecting yes, you give consent to be contacted for news, updates and other marketing purposes related to existing and future InterSystems products and events. In addition, you consent to your business contact information being entered into our CRM solution that is hosted in the United States, but maintained consistent with applicable data protection laws.