Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.

HealthShare Health Insight

Analyticsoplossing voor het HealthShare Unified Care Record

Doctor and patient in consultation at laptop

InterSystems HealthShare Health Insight is een analyticsoplossing die kan worden gecombineerd met onze HealthShare Unified Care Record-software. HealthShare Health Insight biedt realtime, actiegerichte inzichten voor de zorg en diepgaande retrospectieve analyses voor klinisch, bedrijfs- en populatiegezondheidsbeheer.

HealthShare verzamelt voortdurend gegevens uit EMR-systemen, declaratiesystemen, gezondheidsinformatienetwerken, socialezorgsystemen en andere bronnen om uniforme zorgdossiers up-to-date te houden. Health Insight haalt actiegerichte inzichten uit deze data en levert deze aan als input voor je bestaande klinische en zorgmanagementworkflows. Met HealthShare en Health Insight kun je:

 • patiëntgegevens op populatieniveau analyseren met behulp van een relationeel datamodel;
 • patiënten identificeren voor gemeenschapsbreed zorgbeheer, registers en populatiegezondheidsbeheer;
 • klinische en zakelijke rapporten en dashboards maken;
 • hiaten in de zorg signaleren met gebeurtenis- en tijdgebaseerde meldingen aan zorgverleners en zorgmanagers;
 • de prestaties in de loop der tijd monitoren ten behoeve van procesverbetering en kwaliteitsmeting.

De belangrijkste kenmerken van Health Insight zijn:

 • Zorgdatamodel voor analytics
 • Datakwaliteitbeheer
 • Dynamische intelligentie voor actiegerichte inzichten
 • Ingebouwde dashboard- en rapportagemogelijkheden
 • Verbonden met je volledige analytics-architectuur
 • Flexibele implementatiemogelijkheden
 • Geaggregeerde gegevens analyseren en ernaar handelen

Health Insight maakt deel uit van de uitgebreide HealthShare Analytics-oplossing en draagt bij aan je smart data fabric voor de zorg met een samengesteld zorgdatamodel op patiëntniveau en een realtime rules engine om geavanceerde klinische meldingen mogelijk te maken.


Download de factsheet

Gerelateerde producten die je misschien interesseren

Innovatie met HealthShare
De gezondheidszorg zoals we die kennen, is aan het veranderen. En snel ook. De oorzaak? We benutten enorme hoeveelheden data om patiënten en zorgverleners op geheel nieuwe manieren te verbinden.
PULSE BLOG
Bij het ontwerpen van de analytics-architectuur voor de zorg van de toekomst moeten we proberen de beperkingen van informatiesilo's te elimineren, al onze informatiemiddelen te harmoniseren en ze net zo toegankelijk te maken als onze gedistribueerde data, zonder het overzicht te verliezen.
Global Head of Healthcare Market Strategy
Organisaties zijn er meer dan ooit op gericht om een concurrentievoordeel te behalen, meer waarde te leveren aan klanten, risico's te beperken en sneller te reageren op de behoeften van de organisatie. Om deze doelstellingen te bereiken, moeten organisaties eenvoudig toegang hebben tot één enkel overzicht van nauwkeurige, consistente en betrouwbare data. En dat alles in real time. Door de toenemende complexiteit van de almaar groeiende hoeveelheid data is dit in de praktijk echter moeilijk te verwezenlijken. Naarmate de hoeveelheid data toeneemt, neemt ook het aantal datasilo's toe, waardoor het moeilijker wordt om data uit interne en externe databronnen te integreren en benutten.
PRODUCTGIDS
Met de InterSystems HealthShare Analytics Solution, die is gebouwd op het toonaangevende dataplatform voor de zorg, InterSystems IRIS for Health, realiseer je rendement op die investering. De oplossing helpt jou en je organisatie:
Zoals een drummer de basis vormt van een band, zo vormt data de basis voor besluitvormers en zorgverleners binnen je organisatie. Met Healthcare Analytics kunt je je hele zorgorganisatie aansturen en betere zorg en uitkomsten mogelijk maken voor de populaties die je bedient door middel van gezonde, georganiseerde data.

Take The Next Step

We’d love to talk. Fill in some details and we’ll be in touch.
*Required Fields
Highlighted fields are required
*Required Fields
Highlighted fields are required

By submitting your business contact information to InterSystems through this form, you acknowledge and agree that InterSystems may process this information, for the purpose of fulfilling your submission, through a system hosted in the United States, but maintained consistent with any applicable data protection laws.** By selecting yes, you give consent to be contacted for news, updates and other marketing purposes related to existing and future InterSystems products and events. In addition, you consent to your business contact information being entered into our CRM solution that is hosted in the United States, but maintained consistent with applicable data protection laws.