Skip to content
Search all InterSystems websites to find anything about our product, search our documentation, and more. Enter a query in the search input above, and results will be displayed as you type.

Versnel uw Enterprise Data-initiatieven met een Smart Data Fabric

A businessman checking stock charts on a mobile device. Technology and work on the go.

 

Vandaag de dag streven organisaties er meer dan ooit naar om een concurrentievoordeel te behalen, meer waarde te leveren aan klanten, risico's te verminderen en sneller te reageren op de behoeften van het bedrijf. Om deze doelstellingen te bereiken, moeten organisaties gemakkelijk toegang hebben tot één enkel overzicht van nauwkeurige, consistente en betrouwbare gegevens - en dat alles in real time. Door de toenemende hoeveelheden en de toenemende complexiteit van de gegevens is dit in de praktijk echter moeilijk te verwezenlijken. Naarmate de hoeveelheid gegevens toeneemt, neemt ook het aantal gegevenssilo's toe, waardoor het integreren en benutten van gegevens uit interne en externe gegevensbronnen een uitdaging wordt.

Recentelijk zijn dataweefsels naar voren gekomen als een hoognodige architecturale benadering om nauwkeurig inzicht te bieden in het hele bedrijf, zonder de problemen die gepaard gaan met datawarehouses en data lakes. Data fabrics kunnen gegevens uit meerdere bronnen op verzoek transformeren en harmoniseren, zodat ze bruikbaar en actiegericht worden. Slimme dataweefsels

gaan een stap verder door een breed scala aan analysemogelijkheden te integreren, waaronder data-exploratie, business intelligence, natuurlijke taalverwerking en machine learning, waardoor organisaties nieuwe inzichten kunnen verwerven en intelligente prescriptieve diensten en toepassingen kunnen aansturen.

Geavanceerde organisaties maken gebruik van slimme dataweefsels om een breed scala aan missiekritische initiatieven aan te sturen

: Financiële dienstverlening - Van scenarioplanning tot het modelleren van bedrijfsrisico's en liquiditeit, naleving van regelgeving en vermogensbeheer.

Gezondheidszorg - Risicomodellering voor individuen en populaties, real-time prestatiemonitoring, workflowoptimalisering en uitkomstbeheer.

Supply chain - Real-time zichtbaarheid van de supply chain om bedrijfsleiders in de supply chain op verzoek te voorzien van nauwkeurige informatie over het uitgebreide ecosysteem van vraag en aanbod.

Productie - Ondersteuning van IT/OT-convergentie, Industrie 4.0 en slimme productie-initiatieven.

xm

  • Vereenvoudigt architecturen: Biedt veel van de kritieke mogelijkheden die nodig zijn om een slimme datastructuur te implementeren - inclusief integratie, databasebeheer, analyse en API-beheer - allemaal in één enkel product dat vanaf de basis is opgebouwd. Het vermindert de complexiteit, versnelt de ontwikkeling, versnelt de time-to-value, vereenvoudigt het onderhoud en de exploitatie, en verlaagt de totale eigendomskosten in vergelijking met de implementatie van een datafabric met veel verschillende afzonderlijke puntoplossingen.
  • Inclusief Embedded Analytics: Bevat rijke embedded analytics-mogelijkheden, waaronder data-exploratie, business intelligence, verwerking van natuurlijke taal en machinaal leren, waardoor het niet meer nodig is gegevens naar verschillende diensten en omgevingen te verplaatsen om analytics uit te voeren.
  • Ondersteunt Real Time en Near Real Time toepassingen: Bevat een transactionele-analytische database-engine die de extreme prestaties op schaal levert die nodig zijn om real-time en low latency analytische use cases te ondersteunen.

Leer meer over hoe InterSystems IRIS en InterSystems IRIS for Health de beste dataplatformoplossing bieden om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.

RELATED TOPICS

Andere Bronnen Die Je Misschien Leuk Vindt