Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.

Overheden helpen om hun burgers gezond te houden

Bewezen oplossingen voor volksgezondheid en verbonden zorgoplossingen.

Doctor with Dad and Child in patient exam room

Naadloze zorgverlening, verbetering van de volksgezondheid en kostenbeheersing

Regionale en nationale overheden gebruiken TrakCare en HealthShare software om efficiënte en gecoördineerde zorg te leveren over regio's en landen heen, volksgezondheid te verbeteren en kosten te beheersen. Beide producten maken gebruik van ons geavanceerde dataplatform voor het samenvoegen van uitgebreide patiëntendossiers, massaal schaalbaar gegevensbeheer, interoperabiliteit en analyses. Zo kunt u altijd de gegevens verzamelen die u nodig hebt en ze gemakkelijk delen met andere zorgverleners en organisaties.

South Devon: Geïntegreerde en geïnformeerde zorg met HealthShare
Acute en lokale teams werken nauwer samen, dankzij de integratie van IT-systemen in de gezondheidszorg in South Devon

Gezondheidsdossiers van burgers verbinden

Regionale informatienetwerken op basis van InterSystems technologie verbeteren de gezondheid en veiligheid van individuen en bevolkingsgroepen. In uiteenlopende regio's zoals Nederland, de Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Afrika, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten ondersteunen openbare en particuliere uitwisselingen van gezondheidsinformatie initiatieven voor volksgezondheid, veiliger behandeling in noodsituaties, coördinatie van zorg en herstel na rampen.

Zorgverlening door openbare zorgverleners vergemakkelijken

Publieke zorgverleners op zes continenten vertrouwen op de oplossingen en technologie van InterSystems om zorg te beheren en te documenteren. Dit kan in bijna elke denkbare omgeving, zoals persoonlijk, virtueel en via monitoring op afstand . Van de Schotse Hooglanden die worden bediend door NHS Scotland tot de mobiele laboratoriumbusjes van de Zuid-Afrikaanse National Health Laboratory Service. Van de Amerikaanse Veteranen Administratie tot het Britse Ministerie van Defensie. Van Santiago Chili tot de outback van Northern Territory in Australië. Overal waar overheden voorzien in de gezondheidsbehoeften van hun bevolking, rekenen zij op intuïtieve, schaalbare en betrouwbare IT voor de zorg, aangedreven door InterSystems.

Efficiëntie en innovatie bevorderen

InterSystems biedt u schaalbare out-of-the-box oplossingen voor gezondheidsinformatiebeheer, robuuste ondersteuning voor FHIR en andere interoperabiliteitsnormen. Eveneens voorziet InterSystems u met een platform om machine learning voor uw bevolking in te zetten en combineerbare diensten voor zorgdata om uw visie op digitale zorg te realiseren.

HealthShare

Het geavanceerde interoperabiliteitsplatform HealthShare is de facto standaard om grootschalige gezondheidsinformatie te delen. Deze suite van connected health modules en oplossingen, gebaseerd op ons uitgebreide Unified Care Record ondersteunt zorgcoördinatie, analyse en interoperabiliteit.

TrakCare

Het TrakCare Unified zorginformatiesysteem ondersteunt zorgverlening en operaties met een intuïtieve gebruikerservaring, interoperabiliteit van wereldklasse en API-gebaseerde datatoegang om innovatie te stimuleren. Als het meest open wereldwijde EHR is TrakCare gebouwd voor de eisen van een voortdurend evoluerende wereld.

InterSystems IRIS for Health

InterSystems IRIS for Health dataplatform levert op standaarden gebaseerde mogelijkheden die u nodig hebt om AI-gestuurde innovatie voor volksgezondheid te ontwikkelen en te implementeren. U kunt het als één geïntegreerde geheel gebruiken of de cloudgebaseerde diensten voor zorgdata afzonderlijk gebruiken om specifieke taken uit te voeren. Een voorbeeld is toegang tot gegevens voor de snelle ontwikkeling van FHIR-gebaseerde apps.

HL7® FHIR® en andere normen

Alle InterSystems gezondheidsproducten bieden native ondersteuning voor HL7 FHIR en alle belangrijke wereldwijde standaard voor berichten in de gezondheidszorg Met onze API's (Application Programming Interfaces) kunt u uw gegevens ontsluiten en de systeemmogelijkheden uitbreiden.

De leider in publieke en private gezondheidszorg

Sinds 1978 heeft InterSystems bedrijfskritische software geleverd voor zowel openbare gezondheidszorg op staatsniveau en regionaal en nationaal niveau als voor particuliere gezondheidszorg en applicatieontwikkelaars.
 
 

Vandaag ligt de technologie van InterSystems aan de basis van meer dan 1 miljard gezondheidsdossiers wereldwijd, waaronder:

2 van 3
Amerikanen
19.4M
Burgers van de staat New York
9.2M
V.S Veteranen

Succesverhalen

"Coordinate My Care:": maak keuzevrijheid voor de patiënt mogelijk wanneer het er het meest toe doet
Het delen van de wensen van patiënten met gezondheids- en zorgverleners in heel Londen via het gepersonaliseerde plan voor dringende zorg van "Coordinate My Care" levert zorgkwaliteit en operationele voordelen op met een systeem dat beter aan de behoeften van patiënten voldoet
National Health Service, Scotland
Het NHS Scotland Patient Management System programma voor ziekenhuizen geeft geautoriseerde gebruikers onmiddellijke toegang tot betere klinische en administratieve informatie vanuit één standaard zorginformatiesysteem....
Association of Care Providers for Care Communication
In Nederland wonen zeventien miljoen mensen, en dertien miljoen hebben tot nu toe toestemming gegeven om hun medische dossiers beschikbaar te stellen via het Landelijk Schakelpunt (LSP), het nationale systeem voor de uitwisseling van zorginformatie met behulp van InterSystems HealthShare®. Het aantal is opmerkelijk in Nederland, waar het evenwicht tussen de privacy van de burgers en de waarde van een gemeenschappelijk uniform medisch dossier hoog in het vaandel staat.

Gerelateerde bronnen

Take The Next Step

We’d love to talk. Fill in some details and we’ll be in touch.
*Required Fields
Highlighted fields are required
*Required Fields
Highlighted fields are required

By submitting your business contact information to InterSystems through this form, you acknowledge and agree that InterSystems may process this information, for the purpose of fulfilling your submission, through a system hosted in the United States, but maintained consistent with any applicable data protection laws.** By selecting yes, you give consent to be contacted for news, updates and other marketing purposes related to existing and future InterSystems products and events. In addition, you consent to your business contact information being entered into our CRM solution that is hosted in the United States, but maintained consistent with applicable data protection laws.