Skip to content
Search all InterSystems websites to find anything about our product, search our documentation, and more. Enter a query in the search input above, and results will be displayed as you type.

Informatie voor de media

InterSystems, opgericht in 1978, is de toonaangevende leverancier van datatechnologie voor uiterst kritieke data in de zorg, de financiële sector en de productie- en supplychainsector. De cloudgebaseerde dataplatforms van InterSystems vormen een oplossing voor schaalbaarheids-, interoperabiliteits- en snelheidsproblemen bij grote organisaties over de hele wereld.

InterSystems ontwikkelt en ondersteunt ook unieke beheerde diensten voor epd-systemen, uniforme zorgdossiers voor gemeenschappen en landen, en laboratoriuminformatiemanagementsystemen. InterSystems streeft naar uitmuntendheid door middel van zijn bekroonde 24×7 ondersteuning voor klanten en partners in meer dan tachtig landen. InterSystems is een particulier bedrijf met een hoofdkantoor in Cambridge, Massachusetts (VS) en 25 vestigingen wereldwijd.

Factsheet over InterSystems

In een notendop

Opgericht: 1978
Type bedrijf: Particulier
Werknemers: Ruim 1.800
Omzet: 720 miljoen USD
Hoofdkantoor: Cambridge, Massachusetts (VS)
Verkoopkantoren: 25 landen

Media-aanvragen

Neem contact op met:
Thomas Keppeler
617-551-2116
E-mail

Laatste nieuws over InterSystems