Skip to content
Search all InterSystems websites to find anything about our product, search our documentation, and more. Enter a query in the search input above, and results will be displayed as you type.

Nieuws over InterSystems

InterSystems haalt wereldwijd de krantenkoppen

Voor media-aanvragen:

Thomas Keppeler

+1-617-551-2116

E-mail

InterSystems in een notendop:

Informatie voor de media en factsheet

33 results
 • nov. 24, 2020
  Terwijl het einde van de COVID-19-tunnel toch een beetje in zicht lijkt te komen, pakte InterSystems met een primeur uit. De jaarlijkse Global Summit ging volledig virtueel. Van 20 oktober tot 5 november 2020 volgden de boeiende sprekers mekaar op. Keynotesprekers werden afgewisseld met technologisch en hands-on sessies waarbij er interactie mogelijk was met onze experts. Een kleine bloemlezing van de keynotesessies is dan ook meer dan op zijn plek om even wat impressies van de allereerste Virtual Global Summit te schetsen.
 • aug. 26, 2020
  BANGKOK, Thailand, August 24, 2020 – InterSystems, a creative data technology provider dedicated to helping customers solve the most critical scalability, interoperability, and speed problems, today announced that Bumrungrad International Hospital has used InterSystems TrakCare® Lab Enterprise to create one of the first fully digital microbiology laboratories in the world.
 • apr. 03, 2020
  Deze onderscheiding is gebaseerd op feedback en beoordelingen van eindgebruikers
 • mrt. 31, 2020
  Cambridge, Mass., maart 2020 - InterSystems, een leverancier van creatieve datatechnologie gericht op het helpen van klanten bij het oplossen van de meest cruciale problemen in schaalbaarheid, interoperabiliteit en snelheid, heeft zopas de beschikbaarheid aangekondigd van de nieuwste versie van InterSystems IRIS® data platform. Dit is de derde grote release van InterSystems IRIS, het vlaggenschip-dataplatform van het bedrijf, waarmee organisaties hun meest kritieke problemen aangaande interoperabiliteit, schaalbaarheid en snelheid kunnen oplossen.
 • feb. 21, 2020
  CAMBRIDGE, Mass.– InterSystems, een wereldleider in informatietechnologieplatforms voor gezondheidszorg, commerciële en overheidstoepassingen, laat weten dat InterSystems iKnow, de natural language processing (NLP) –technologie van de InterSystems IRIS Data Platform™, nu beschikbaar is via open source. De beschikbaarheid via open source stelt bestaande partners en klanten van InterSystems alsook andere organisaties en universiteiten in staat om te profiteren van de unieke en objectieve bottom-upbenadering die met NLP van InterSystems iKnow diepere inzichten levert.
 • nov. 18, 2019
  InterSystems kondigt Clean Data as a Solution aan, het nieuwste aanbod in de oplossingen voor HealthShare Managed. De toekomst van de gezondheidszorg vraagt de analyse en toepassing van clean data zodat de bedrijfsactiviteiten soepel kunnen verlopen en patiënten optimale zorg ontvangen. Met Clean Data as a Solution kunnen zorginstellingen gegevens snel en nauwkeurig schoonmaken, normaliseren, aggregeren en interpreteren, zodat meer geavanceerde en geautomatiseerde toepassingen kunnen verwerkt worden. In een schoongemaakte dataset zijn er geen dubbele records, opmaakfouten, onjuiste informatie of niet-overeenkomende terminologie aanwezig.
 • nov. 13, 2019
  InterSystems heeft de beschikbaarheid aangekondigd van InterSystems IRIS Data Platform en InterSystems IRIS voor Health Data Platform op de Amazon Web Services Marketplace. Ontwikkelaars en architecten kunnen het platform nu rechtstreeks bij AWS Marketplace in meerdere implementatieregio's kopen om te voldoen aan hun specifieke zakelijke behoeften.
 • aug. 28, 2019
  InterSystems meldt dat Beijing Skyline Technology, een pionier in de Chinese astronomische dienstensector, met succes het eerste intelligente platform voor astronomische observatiediensten in China heeft geïmplementeerd. Het platform is gebouwd op het IRIS-dataplatform van InterSystems en verbindt de binnenlandse telescopen van zowel professionals als amateurs met elkaar.
 • aug. 23, 2019
  CAMBRIDGE, Mass. - augustus 2019 – InterSystems, wereldwijd toonaangevend in software voor de zorgsector en generieke informatietechnologie voor het bedrijfsleven en de overheid, introduceert InterSystems API Manager, als nieuwe functionaliteit voor InterSystems IRIS Data Platform™ 2019.2. Gebruikers daarvan zijn nu in staat om binnen hun IT-infrastructuur het berichtenverkeer tussen web gebaseerde API’s (Application Programming Interface) te monitoren en te sturen.