looking at stars

Onze passie, jouw voordeel

Onze belangrijkste passie? Jou succesvol maken. Daarom werken we al jaren met dezelfde partners en klanten.

Omdat we een private onderneming zijn, kunnen we onze aandacht voor de volle 100% richten op onze klanten en partners. De enige investeerders die we dienen, zijn de klanten die in onze software investeren en rekenen op onze goede ondersteuning.

Contacteer ons

Koste wat het kost

Onze klantenondersteuning is legendarisch. Ons doel is een positieve ‘Wow!’-ervaring, telkens wanneer je contact met InterSystems opneemt. Daarom wordt de eerstelijnsondersteuning verzorgd door onze beste mensen en nemen ze alle tijd die nodig is.

InterSystems is er voor onze klanten. We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen. We streven ernaar een bedrijf te zijn waarin onze partners vertrouwen kunnen hebben voor hun toekomst en succes op de lange termijn.

-Terry Ragon
CEO & en oprichter, InterSystems

looking into space

We creëren waarde voor zakelijke klanten

Daar waar levensonderhoud en zelfs levens op het spel staan, zoals in financiële instellingen, ziekenhuizen, energie, productie, ruimteonderzoek of overheidsdiensten, levert InterSystems hoge prestaties en een rotsvaste betrouwbaarheid.

Leiders en op vernieuwing gerichte experts die voor hun missiekritische applicaties afhankelijk zijn van InterSystems, zijn onder meer Kaiser Permanente, TD Ameritrade, het Amerikaanse ministerie van Veteranenzaken, het Europees Ruimtevaartagentschap, Roche Diagnostics, het Johns Hopkins-ziekenhuis, Kimberly-Clark en duizenden anderen.

15% van de wereldwijde aandelentransacties verlopen via InterSystems’ software en zes van de tien grootste banken maken gebruik van onze producten.

Gezondheidszorgservices voor meer dan tweederde van de Amerikaanse bevolking en honderden miljoenen mensen wereldwijd draaien op InterSystems-software.

Wij creëren waarde voor applicatie- en oplossingspartners

Het Applicatie Partner Program van InterSystems is bedoeld voor onafhankelijke softwareleveranciers (ISV’s) die applicaties of oplossingen verkopen die op onze geavanceerde technologieën zijn gebaseerd. Het programma biedt ongeëvenaarde mogelijkheden om:

 • Je bedrijf op te bouwen rond beproefde InterSystems-producten en -platforms
 • Je aanbod te onderscheiden
 • Nieuwe klanten te winnen met unieke en doelgerichte oplossingen
 • Te profiteren van gezamenlijke marketingmogelijkheden
 • Accreditatie te krijgen om markterkenning, klantvertrouwen en loyaliteit te winnen
developer

Wij creëren waarde voor systeemintegratorpartners

Het System Integrator Partner Program van InterSystems combineert de InterSystems-technologie met hardware, software en services om een unieke oplossing voor een klant te implementeren. Al onze systeemintegratiepartners profiteren ervan door de beproefde technologie van InterSystems te integreren en onze klantenondersteuning van wereldklasse te benutten.

Support

Wij creëren waarde voor implementatiepartners

Implementatiepartners zijn advies- en serviceorganisaties die InterSystems-producten combineren met andere software, hardware en integratie- en implementatieservices om klanten een complete oplossing te bieden.

men shaking hands

Samenwerken met InterSystems is eenvoudig

 • Je neemt online of persoonlijk contact met ons op
 • Je krijgt ondersteuning van onze beste mensen
 • Je krijgt de training en informatie die je nodig hebt
 • Je doet herhaaldelijk zaken met ons via standaardprocessen
 • Je plaatst bestellingen en gaat commerciële verbintenissen aan
tablet and pen

Zet de volgende stap

Wilt je meer weten? Vul het contactformulier hiernaast in, bel ons vanuit de Verenigde Staten of Canada op 1-800-753-2571, of bekijk onze lijst met wereldwijde kantoren voor het dichtstbijzijnde kantoor.

Contacteer ons

 • Volgens AVG: Door op verzenden te klikken, geef je InterSystems toestemming om bovenstaande persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken, en aangevraagde content naar je op te sturen.