Skip to content
Search all InterSystems websites to find anything about our product, search our documentation, and more. Enter a query in the search input above, and results will be displayed as you type.

InterSystems is genoemd als visionair in de allereerste Gartner Magic Quadrant voor Cloud Database Management Systemen

Gartner

deleted image
Magic Quadrant voor Cloud Database Management Systemen Bron: Gartner (Novembre 2020)

In het kort

Wij ontwikkelen al jaren software die kritische uitdagingen oplost op het gebied van interoperabiliteit, schaalbaarheid en snelheid. Onze toewijding en vermogen om complexe problemen op te lossen, wereldklasse support te bieden en unieke waarde te leveren, blijft niet onopgemerkt! Wij zijn trots dat InterSystems is genoemd als visionair in het eerste Magic Quadrant van Gartner voor Cloud Database Management Systems (DBMS).

Van de 16 genoemde uitgevers is InterSystems een van de vier bedrijven die als visionair zijn gepositioneerd. InterSystems stond ook in de top vier van leveranciers voor Logical Data Warehouse Use Case en de Operational Intelligence Use Case.

Lees het volledige rapport

*Magic Quadrant voor cloudgebaseerde databasebeheersystemen, gepubliceerd op 23 november 2020 door analisten Donald Feinberg, Merv Adrian, Rick Greenwald, Adam Ronthal, Henry Cook.

**Deze afbeelding is gepubliceerd door Gartner, Inc. als onderdeel van een groter onderzoeksdocument en moet worden beoordeeld in de context van het hele document. Het Gartner-document is op verzoek verkrijgbaar bij InterSystems.

- - - -

Disclaimer: Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoekspublicaties wordt weergegeven, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste beoordelingen of andere aanduidingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bevatten de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Andere Bronnen Die Je Misschien Leuk Vindt