Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.

InterSystems genoemd als Visionary in Gartner Magic Quadrant voor Cloud Database Management Systemen

Het IRIS-dataplatform van InterSystems blijft voor op de industrie en biedt zijn klanten voortdurend waardevolle inzichten.

Gartner Magic Quadrant for Cloud DBMS 2022
Magic Quadrant voor Cloud Database Management Systemen Bron: Gartner (december 2022)

InterSystems IRIS is gepositioneerd als Visionary in het Gartner Magic Quadrant van december 2022, wat bevestigt dat ons next generation data platform en onze innovatieve en unieke cloud native smart data services voorop lopen. Onze composable services nemen de complexiteit weg die normaal gesproken gepaard gaat met het bouwen van applicaties op maat, waardoor organisaties sneller en gemakkelijker nieuwe inzichten verwerven en sneller dan ooit kunnen innoveren.

Harris Associates, een in Chicago gevestigde investeringsmaatschappij met 86 miljard dollar onder beheer, is van mening dat InterSystems IRIS een transformerende oplossing is voor hun bedrijf. Jey Amalraj, CTO, Harris Associates: "Ik werk al 25 jaar met gegevens. We hebben een paar oplossingen gehad. We hebben eindelijk iets gevonden dat werkt."

InterSystems IRIS is een compleet, cloud-first data platform dat high-performance multi-model en multi-workload database management, smart data services, interoperabiliteit en analytics mogelijkheden biedt, allemaal vanaf de grond ingebouwd in één product.

Lees het volledige rapport

Gartner Peer Insights
Gartner Peer Insights
Gartner Peer Insights

GARTNER is een geregistreerd handelsmerk en dienstmerk van Gartner, Inc. en/of zijn filialen in de VS en internationaal en wordt hier met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden. Deze grafiek is gepubliceerd door Gartner, Inc. als onderdeel van een groter onderzoeksdocument en moet worden beoordeeld in de context van het gehele document. Het document is op aanvraag verkrijgbaar bij InterSystems. Gartner onderschrijft geen leveranciers, producten of diensten die in zijn onderzoekspublicaties worden afgebeeld en adviseert technologiegebruikers niet om alleen de leveranciers met de hoogste ratings of een andere aanduiding te kiezen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

GERELATEERDE ONDERWERPEN