Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.

InterSystems op FHIR

FHIR is de toekomst van interoperabiliteit en applicatieontwikkeling in de gezondheidszorg
HL7® FHIR® (Fast Healthcare Interoperability Resources) vormt de schakel tussen de enorme toename van zorgdata en ons vermogen om die data toegankelijk, berekenbaar en bruikbaar te maken om uitkomsten in de zorg te verbeteren.
Female doctor speaking with patient

De betekenis van interoperabiliteit is veranderd

De vooruitgang in de zorgtechnologie heeft geleid tot een exponentiële groei van de data die beschikbaar is voor de patiëntenzorg, afkomstig uit een toenemend aantal bronnen. Maar ons vermogen om deze data in realtime te raadplegen en gebruiken, is achtergebleven.

Nu zorgdata steeds meer verspreid, heterogeen en in overvloed beschikbaar is, is het realiseren van interoperabiliteit belangrijker en tegelijk ook moeilijker dan ooit. Interoperabiliteit begint bij realtime toegang tot data in meerdere systemen vanuit één applicatie.
male doctor looking at his laptop

Oplossingen uit de praktijk met FHIR

FHIR maakt het gemakkelijker om de barrières tussen verschillende systemen weg te nemen en de juiste informatie in near realtime beschikbaar te maken voor wie die informatie nodig heeft.
woman checking her smartwatch before her workout

Als leider op het gebied van zorgdatatechnologie en op standaarden gebaseerde interoperabiliteit zetten we ons ervoor in jouw uitdagingen het hoofd te bieden met op FHIR gebaseerde oplossingen, zoals:

teal checkmark
Integratie van oude data
teal checkmark
Je eigen FHIR-oplossingen bouwen
teal checkmark
Applicaties ontwikkelen en aanvullende oplossingen bouwen rond zorgtechnologie
teal checkmark
Populatiegezondheid en -analyse met behulp van FHIR
teal checkmark
Toegang tot uitgebreide patiëntendossiers
teal checkmark
Klinisch onderzoek
 woman working at her desk in an office

Maak kennis en ontwikkel met FHIR

Ontdek FHIR
We hebben sandboxes gemaakt met voorbeelden en oefeningen om je kennis te laten maken met InterSystems FHIR. Je kunt ook FHIR-resources bekijken en lid worden van de ontwikkelaarscommunity, waar je ervaringen kunt uitwisselen met andere ontwikkelaars en het antwoord kunt vinden op vragen over FHIR-implementatie met behulp van InterSystems-technologie.

Take The Next Step

We’d love to talk. Fill in some details and we’ll be in touch.
*Required Fields
Highlighted fields are required
*Required Fields
Highlighted fields are required

By submitting your business contact information to InterSystems through this form, you acknowledge and agree that InterSystems may process this information, for the purpose of fulfilling your submission, through a system hosted in the United States, but maintained consistent with any applicable data protection laws.** By selecting yes, you give consent to be contacted for news, updates and other marketing purposes related to existing and future InterSystems products and events. In addition, you consent to your business contact information being entered into our CRM solution that is hosted in the United States, but maintained consistent with applicable data protection laws.