Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.
InterSystems IRIS for Health

Ontwikkeling van FHIR-gebaseerde zorgapplicaties. Geavanceerde interoperabiliteit. Ongekende snelheid. Uitzonderlijke schaalbaarheid.

people collaborating in a lab

Sneller informatierijke zorgapplicaties maken

InterSystems IRIS for Health™ is de snelste manier om innovatieve zorgapps te ontwikkelen en duurzame waarde te leveren.

InterSystems IRIS for Health wordt gebruikt door toonaangevende onafhankelijke softwareleveranciers en zorgorganisaties, de grootste klinische laboratoria en de grootste regionale gezondheidsinformatienetwerken. Het is een uitbreiding van het InterSystems IRIS Data Platform die Epic gebruikt om zorgorganisaties te ondersteunen. De systemen van Epic tellen 2,5 miljoen gelijktijdige gebruikers en verwerken ruwweg 1,8 miljard databasetoegangen per seconde.

Onze geschiedenis helpt jou de toekomst uit te stippelen

Al sinds de begindagen van de zorg-IT vertrouwt de sector op InterSystems en groeit die met ons mee. Onze mogelijkheden op het gebied van interoperabiliteit en integratie staan al ruim tien jaar aan de top van de KLAS-ranglijsten en worden gebruikt door bedrijven als 3M, Optum en Conifer Health om connectiviteit te bieden voor hun softwareoplossingen.

Datadiensten voor inzichten in de zorg

Interoperabiliteit en datastandaarden in de zorg

Diepgaande ondersteuning voor FHIR, HL7 V2, IHE en andere wereldwijde informatieprotocollen en berichtenformaten voor de zorg maken de integratie en interoperabiliteit van zorgapplicaties mogelijk.

Databeheer in de zorg

Een uitbreidbare FHIR repository en uitgebreide REST API's vormen de basis voor de ontwikkeling van moderne zorgapplicaties. Ze helpen je om naadloos en met grote snelheid om te gaan met data in diverse vormen, en bieden verticale en horizontale schaalbaarheid. Op het gebied van klinisch onderzoek is InterSystems IRIS for Health een goedgekeurd platform voor i2b2.

Raamwerk voor zorganalyse

Integreer analytics en AI in je oplossingen met behulp van ons open analytics-platform met keuze uit embedded, op standaarden gebaseerde, en best-of-breed analyticstechnologieën voor verkenning, analyse en voorspelling.

businesswomen having a conversation

Connectiviteit voor creativiteit

De smart-dataservices van IRIS for Health bieden precies de mogelijkheden die je nodig hebt om binnen enkele minuten te beginnen met ontwikkelen:
teal checkmark
Een FHIR-server in de cloud opzetten met de IRIS FHIR Accelerator van InterSystems
teal checkmark
HL7 v2-berichten transformeren naar FHIR om een FHIR-server te vullen met InterSystems FHIR Transformation Service.
teal checkmark
Mobiele, digitale zorgapplicaties ontwikkelen als aanvulling op nieuwe apparatuur met behulp van het volledige InterSystems IRIS for Health-platform
teal checkmark
Een i2b2 repository voor klinisch onderzoek opzetten; InterSystems IRIS for Health is een erkend platform
teal checkmark
Gebruik maken van kant-en-klare interoperabiliteitsdiensten om connected zorgapplicaties te bouwen
Als je het kunt dromen, kun je het maken en leveren met InterSystems IRIS for Health. Probeer het zelf.

Probeer IRIS for Health

Veelgestelde vragen

Welke ontwikkeltalen ondersteunt InterSystems IRIS for Health?
InterSystems IRIS for Health ondersteunt Python, Java, C# / .NET, Node.js en ObjectScript.
Welke soorten zorgapplicaties kan ik bouwen met of koppelen aan InterSystems IRIS for Health?
Elke app die bedoeld is om inzichten te halen uit diverse data.

  • Zorginformatiesystemen die intelligente workflows leveren met realtime analytics
  • Grote, connected, data-intensieve zorgapplicaties naar de cloud verplaatsen
  • Nieuwe 'connected health'-oplossingen bouwen die data uit verschillende bronnen bevatten met behulp van verschillende standaarden
  • Applicaties voor klinisch onderzoek waarbij grote databronnen worden onderzocht (bijv. klinische onderzoeken op basis van praktijkgegevens, volksgezondheidsinitiatieven)
  • Apps voor het Internet of Healthy Things
  • Gigantische hoeveelheden schone data aanleveren voor machine learning- of AI-initiatieven

Succesverhalen van klanten die je misschien interessant vindt

02 dec. 2020
Moderne beeldvormingscentra maken gebruik van meerdere geavanceerde technologieën om patiënten toonaangevende diagnostische zorg te bieden. Maar de uitdagingen die gepaard gaan met de uitwisseling van data tussen deze systemen kunnen de workflow bemoeilijken, de efficiëntie van de zorg belemmeren en de analyse van uitgebreide patiënt- en procedure-informatie bemoeilijken. Bovendien neemt de hoeveelheid data die wordt gegenereerd exponentieel toe, wat het probleem nog verder verergert.
04 jul. 2019
Tegen de achtergrond van dalende vergoedingen vanuit verzekeraars, de Amerikaanse Protecting Access to Medicare Act en een tekort aan gekwalificeerde laboratoriummedewerkers staan klinische laboratoria onder druk om met minder middelen beter en sneller te presteren.
10 apr. 2020
Nieuw systeem met InterSystems-integratie-engine resulteert in aanzienlijke productiviteitsverbeteringen voor de codering van klinische en poliklinische patiënten.
28 okt. 2021
XchangeworX ontwikkelt al sinds zijn oprichting cloudsoftware en -applicaties op InterSystems-producten, en maakt nu gebruik van InterSystems HealthShare en InterSystems IRIS for Health voor het bouwen van zijn nieuwste SMART op FHIR-technologieën.
06 mei 2021
ETON, Verenigd Koninkrijk, 6 mei 2021 -- InterSystems, een innovatieve datatechnologieleverancier die zijn klanten helpt bij het oplossen van de meest kritieke data- en informatie-uitdagingen, werkt samen met Cognnetivity om zijn baanbrekende op AI gebaseerde oplossing om dementie tot vijftien jaar eerder op te sporen dan conventionele methoden, te ondersteunen.

Gerelateerde resources

Take The Next Step

We’d love to talk. Fill in some details and we’ll be in touch.
*Required Fields
Highlighted fields are required
*Required Fields
Highlighted fields are required

By submitting your business contact information to InterSystems through this form, you acknowledge and agree that InterSystems may process this information, for the purpose of fulfilling your submission, through a system hosted in the United States, but maintained consistent with any applicable data protection laws.** By selecting yes, you give consent to be contacted for news, updates and other marketing purposes related to existing and future InterSystems products and events. In addition, you consent to your business contact information being entered into our CRM solution that is hosted in the United States, but maintained consistent with applicable data protection laws.