Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.
InterSystems

Een innovatief datatechnologiebedrijf

coworkers working on laptop

Wij zijn de motor achter 's werelds belangrijkste applicaties

Sommige applicaties zijn zo belangrijk dat er niets mee mis mag gaan. Ze ondersteunen onze gezondheidszorg, het bedrijfsleven en de overheid. Gezondheid. Welvaart. De samenleving. Dat zijn zaken die ertoe doen. Zaken waar onze klanten zich elke dag voor inzetten. En onze software maakt dat mede mogelijk.

Wat we doen

Wij zorgen ervoor dat onze klanten altijd in realtime toegang hebben tot de data die ze nodig hebben om hun werk te doen, zodat ze die kunnen gebruiken, kunnen delen en er inzichten uit kunnen halen.
Maatschappelijke verantwoordelijkheid
Om de maatschappelijke impact van onze bedrijfsactiviteiten voortdurend te verbeteren, houden we ons aan verschillende kernprincipes op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid.
man sitting at desk looking at laptop

InterSystems IRIS: onze unieke productontwerpfilosofie

Elk product dat wij bouwen, voldoet aan wat wij het IRIS-principe noemen: Interoperable (interoperabel), Reliable (betrouwbaar), Intuitive (intuïtief) en Scalable (schaalbaar). Deze vier bepalende kenmerken onderscheiden ons van onze concurrenten.
teal checkmark
Interoperable (interoperabel): Bij alles wat we doen, zorgen we ervoor dat applicaties slim, verbonden en een waardevolle bron van informatie zijn.
teal checkmark
Reliable (betrouwbaar): Dankzij onze technologie kunnen onze klanten hun systemen 24/7 laten draaien zonder onderbrekingen.
teal checkmark
Intuitive (intuïtief): Dankzij de elegante eenvoud van onze architectuur is onze code gemakkelijk te gebruiken en te beheren.
teal checkmark
Scalable (schaalbaar): Onze oplossingen kunnen verticaal en horizontaal worden geschaald zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Interesse in een carrière op het gebied van datatechnologie?

coworkers working in office
co-workers working in a group
man editing on a tablet
businessman with laptop near bright window
women working together in office setting
man working at his computer smiling

Meer informatie over het bedrijf

Nu het ergste van de pandemie achter de rug is, worden bedrijven geconfronteerd met een nieuw landschap. Het gedrag van klanten is sterk veranderd, traditionele markten zijn verdwenen of veranderd, toeleveringsketens zijn van koers veranderd en nieuwe kansen zijn zichtbaar geworden. We zijn ook massaal thuis gaan werken. Maar het is nog maar de vraag of dit voor elk bedrijf een goede oplossing is.
AI/ML: dataplatforms die AI mogelijk maken dankzij gezonde data
Om artificial intelligence nuttig te kunnen inzetten, is er meer nodig dan alleen grote hoeveelheden data. AI komt pas echt tot zijn recht als het wordt gecombineerd met toegankelijke, betrouwbare en schone data om waardevolle inzichten te bieden.