Skip to content
Search all InterSystems websites to find anything about our product, search our documentation, and more. Enter a query in the search input above, and results will be displayed as you type.

January 2019 Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Operational Database Management Systems

Goed nieuws! Gartner Peer Insights-klanten hebben InterSystems erkend als beste keuze in de categorie operationele databasebeheersystemen.

De IRIS Data Platform-oplossing™ van InterSystems, wereldleider in informatietechnologie, is in januari 2019 door de prestigieuze Gartner Peer Insights aangewezen als customers’ choice in de categorie "Operational Database Management”.

De Gartner Peer Insights Customers’ Choice is een eervolle onderscheiding die door meer dan 100.000 professionele gebruikers uit meer dan 300 markten wordt toegekend aan experts in de database-sector. De meningen en beoordelingen zijn gebaseerd op feedback van klanten op het gebied van inkoop, implementatie en natuurlijk op prestatie.

Met een 4,7/5 behaalde InterSystems op 14 januari 2019 de hoogste score van alle concurrenten in het Gartner Magic Quadrant voor operationele databasebeheeroplossingen.

In de afgelopen jaren heeft InterSystems het IRIS Data Platform ™ gelanceerd en geïmplementeerd. IRIS vormt een technologische basis die alle functies van gegevensbeheer aanbiedt op één platform: opslag, interoperabiliteit en real-time gegevensanalyse. Het InterSystems IRIS Data Platform ™ is gemaakt om de toegang tot gegevens te versnellen en hun interpretatie te vergemakkelijken, en profiteert van de kracht van Caché. Deze InterSystems oplossing wordt gebruikt door zes van de tien grootste investeringsbanken, maar ook door innovatieve organisaties in de gezondheids- en distributiesectoren en daarbuiten.

"Vandaag de dag is klantervaring het echte probleem voor IT-bedrijven. De onderscheiding door Gartner Peer Insights is een erkenning voor onze toewijding aan onze klanten tijdens hun digitale transitie,” zo zei Carlos Nogueira, General Manager New Business en Data Platform van InterSystems. "We willen onze klanten een platform bieden dat aan hun specifieke behoeften voldoet en we zullen blijven innoveren om aan hun verwachtingen te blijven voldoen."

 

Over Gartner Peer Insights ( https://www.gartner.com/reviews/home)

Gartner Peer Insights is een online platform voor beoordelingen van software en services voor computertechnologie, geschreven én gelezen door professionals en beslissers in de IT-sector. Het doel is om IT-managers te helpen bij hun aankoopbeslissingen en softwareproviders te ondersteunen in het verbeteren van hun producten aan de hand van objectieve klantbeoordelingen.

 

Over InterSystems® (www.intersystems.fr)

InterSystems® is een van de wereldleiders op het gebied van informatietechnologie. Het bedrijf is het brein achter enkele van 's werelds grootste toepassingen in de gezondheidszorg, financiële- en nutsbedrijven. InterSystems is een privaat bedrijf en heeft haar hoofdkantoor in Cambridge, Massachusetts (VS). Het bedrijf heeft kantoren over de hele wereld en de InterSystems-oplossingen worden dagelijks gebruikt door miljoenen mensen in meer dan 80 landen.

Niet alleen Gartner praat over InterSystems, lees hier meer over de andere topanalisten die het over InterSystems hebben.

 

Contactgegevens InterSystems Benelux

Nicky Moureau

Nicky.Moureau@intersystems.com

Direct: +32 (0)2.464.97.28

 

Laatste Nieuws Over InterSystems