Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.

InterSystems kondigt een betere open source-beschikbaarheid aan voor InterSystems iKnow-technologie

CAMBRIDGE, Mass.– InterSystems, een wereldleider in informatietechnologieplatforms voor gezondheidszorg, commerciële en overheidstoepassingen, laat weten dat InterSystems iKnow, de natural language processing (NLP) –technologie van de InterSystems IRIS Data Platform™, nu beschikbaar is via open source. De beschikbaarheid via open source stelt bestaande partners en klanten van InterSystems alsook andere organisaties en universiteiten in staat om te profiteren van de unieke en objectieve bottom-upbenadering die met NLP van InterSystems iKnow diepere inzichten levert.

Door iKnow-software van InterSystems naar het publieke domein over te hevelen, wordt het eenvoudiger om de technologie te integreren in applicaties en bedrijfsprocessen zowel binnen als buiten InterSystems IRIS. Het stelt klanten ook in staat om de technologie op een basisniveau aan te passen, taalmodellen af te stemmen en te verbreden en zo verder te gaan dan wat mogelijk is binnen vaste releasecycli van de producten.

"Versnelde inzichten kunnen uit geaggregeerde gegevens afgeleid worden met behulp van machine learning, natuurlijke taalverwerking en kunstmatige intelligentie," verduidelijkt Cynthia Burghard, directeur onderzoek bij IDC. “Met budgetten die steeds krapper worden, zullen open source-oplossingen voor NLP een aantrekkelijke optie zijn voor alle organisaties die automatisering op hun werk willen toepassen."

InterSystems blijft InterSystems iKnow ondersteunen als onderdeel van het IRIS-platform voor onderzoek en gebruikstoepassingen en biedt langdurige ondersteuning en onderhoud aan de open source projecten. Klanten van InterSystems IRIS hebben gratis toegang tot de InterSystems iKnow-technologie als onderdeel van hun investering in IRIS.

"Organisaties staan onder druk om sneller te innoveren en zo gelijke tred te houden met de eisen van de hedendaagse geautomatiseerde werkplek," aldus Jeff Fried, directeur productbeheer voor IRIS Data Platform bij InterSystems. “Het gebruik van natuurlijke taal is de sleutel voor het leveren van de intelligente applicaties die dit mogelijk maken. InterSystems iKnow beschikbaar maken voor het publiek is een onderdeel van ons initiatief om klanten, partners alsook de bredere technologiegemeenschap te voorzien van de tools en middelen die nodig zijn om hun volledige potentieel te bereiken en een blijvende impact te hebben in de gezondheidszorg, het bedrijfsleven, de overheid en veel meer."

Hier krijgt u toegang tot de open source-versie van InterSystems iKnow.

Over InterSystems

InterSystems is de informatie-engine die enkele van 's werelds belangrijkste applicaties aandrijft. In de gezondheidszorg, het bedrijfsleven, bij de overheid en in andere sectoren waar levens en middelen van bestaan op het spel staan, is InterSystems sinds 1978 een strategische technologieleverancier. InterSystems is een privé bedrijf met hoofdkantoor in Cambridge, Massachusetts (VS) en kantoren over de hele wereld. Zijn softwareproducten worden dagelijks gebruikt door miljoenen mensen in meer dan 80 landen.

Meer informatie is te vinden op https://www.intersystems.com/.

RELATED TOPICS

Laatste Nieuws Over InterSystems