Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.

InterSystems kondigt Clean Data as a Solution aan

InterSystems kondigt Clean Data as a Solution aan, het nieuwste aanbod in de oplossingen voor HealthShare Managed. De toekomst van de gezondheidszorg vraagt de analyse en toepassing van clean data zodat de bedrijfsactiviteiten soepel kunnen verlopen en patiënten optimale zorg ontvangen. Met Clean Data as a Solution kunnen zorginstellingen gegevens snel en nauwkeurig schoonmaken, normaliseren, aggregeren en interpreteren, zodat meer geavanceerde en geautomatiseerde toepassingen kunnen verwerkt worden. In een schoongemaakte dataset zijn er geen dubbele records, opmaakfouten, onjuiste informatie of niet-overeenkomende terminologie aanwezig.

De toestand van data van een zorginstelling kan grote gevolgen hebben , zowel voor de activiteiten als de inkomsten. Volgens Gartner is de gemiddelde financiële impact van slechte datakwaliteit op elke organisatie zelfs 9,7 miljoen dollar per jaar. Om te genieten van beschikbare kansen, gebruiken veel zorgorganisaties modellen voor machine learning en kunstmatige intelligentie en om zo datasets uit meerdere bronnen te centraliseren en te analyseren. De kern van analyse, dashboards, population health management, AI en machine learning bestaat uit schoongemaakte, uitgebreide en genormaliseerde data.

Volgens Don Woodlock, vice-president van HealthShare InterSystems, is de kwaliteit van gezondheidszorg afhankelijk van een pijplijn van betrouwbare gegevens die op alle zorgscenario’s van toepassing kan zijn. “Er is geen machine learning zonder data. Net zoals zuiver water essentieel is voor de volksgezondheid, zijn schoongemaakte gegevens essentieel voor digitale gezondheid. Clean Data as a Solution biedt providers, betalers en patiënten een betrouwbare dataset om de toepassing van AI en door machine learning aangestuurde inzichten te versnellen.”

In een schoongemaakte dataset zijn er geen dubbele records, opmaakfouten, onjuiste informatie of niet-overeenkomende terminologie aanwezig. Clean Data as a Solution bevat de volgende mogelijkheden:

  • Product- en datanormalisatiefunctionaliteit ter ondersteuning van relevante use cases. Dit kan onder andere integratie, patiëntmatching, aggregatie, normalisatie, terminologie en verrijking, de-duplicatie in een eenvormig zorgrecord omvatten.
  • Implementatieservices specifiek gericht op het gebruik van schoongemaakte gegevens.
  • Alle diensten die doorgaans zijn opgenomen in een HealthShare Managed Solution, bijvoorbeeld hosting, doorlopend onderhoud en bediening, ondersteuning, periodieke upgrades en geavanceerde beveiliging en databescherming.

Clean Data as a Solution is gebaseerd op de decennialange ervaring die InterSystems heeft om klanten en partners te helpen gegevens in het gewenste formaat te gebruiken. Alle implementaties van Clean Data as a Solution worden geconfigureerd volgens specifieke klantbehoeften.
Meer informatie over de HealthShare-productsuite.

RELATED TOPICS

Laatste Nieuws Over InterSystems