Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.

InterSystems IRIS data-platform gebruikt om Chinese astronomische observatie platform te bouwen

InterSystems meldt dat Beijing Skyline Technology, een pionier in de Chinese astronomische dienstensector, met succes het eerste intelligente platform voor astronomische observatiediensten in China heeft geïmplementeerd. Het platform is gebouwd op het IRIS-dataplatform van InterSystems en verbindt de binnenlandse telescopen van zowel professionals als amateurs met elkaar.

Via IRIS kan gelijk welke toegelaten telescoop toegang krijgen tot het Skyline intelligente astronomische observatie platform,  waardoor "gedeelde" astronomische telescopen kunnen gebruikt worden zowel door amateurs als professionals in de astronomie. Dit opent een wereld aan mogelijkheden: astrofielen kunnen de nachtelijke hemel zien vanuit perspectieven van over de hele wereld terwijl professionele astronomen ten volle gebruik kunnen maken van het potentieel van gedeelde apparatuur om hemelse gegevens te verkrijgen voor observatie en computeronderzoek.

Het hart van InterSystems IRIS is een hoog performante database, die lifecycle data management, native interoperabiliteit, transactionele en analytische verwerkingscapaciteiten biedt. Ontworpen voor cloudapplicaties, kan IRIS de steeds grotere werklast, hoeveelheid data, types en gelijktijdige gebruikerstoegangen effectief adresseren, zodat ontwikkelaars een voorkeursoptie krijgen om snel applicaties te ontwikkelen.

IRIS wordt geleverd met de ingebouwde mogelijkheid om structurele en niet-structurele analyses en AI-modellen te bouwen, alsook een flexibele database met meerdere modellen geoptimaliseerd voor AI-engineering. Zo zijn wetenschappers in staat om gegevens, nodig om AI-modellen te bouwen en in dienst te nemen, snel en eenvoudig vast te  leggen, samen te voegen en te normaliseren.

Met IRIS biedt het Skyline-platform de mogelijkheid om gegevensbeheer uit te voeren en inzicht te krijgen  in de astronomische gegevens die meerdere telescopen verzamelen. Zo kunnen sterrenkijkers AI-modellen maken met behulp van enorme aantallen astronomische gegevens. Ze kunnen efficiënt speculeren over hemelevoluties en zoeken naar exoplaneten en supernova’s

“ Ik weet hoe IRIS presteert en juist daarom werken we samen,” zei  Li Qingshan, oprichter van Skyline. “ Met IRIS  kunnen we enorme hoeveelheden data analyseren. Het gebruik van AI bij de exploratie van de hemel is een van de belangrijkste toekomsttrends en we  hechten veel waarde aan het potentieel van IRIS voor gegevensinzichten en AI-mogelijkheden.”

“Partners ruimere mogelijkheden bieden is ons doel,” zei Luciano Brustia, Country Manager InterSystems voor Australia, Continentaal China en Korea. “Skyline heeft een tool nodig dat kan gebruikt worden om efficiënt en gemakkelijk toegang te hebben tot verschillende soorten data en zo diepe inzichten te ontwikkelen. IRIS biedt werkelijk de hoge betrouwbaarheid, interoperabiliteit, veiligheid en schaalbaarheid die nodig zijn om zowel uitdagingen als opportuniteiten in het tijdperk van AI aan te kunnen.

Het intelligente astronomische observatieplatform van Skyline werd gepresenteerd op de “China International Big Data Industry Expo 2019” in Guiyang en bezorgde bezoekers een andere ervaring op het sterrenkijken.

Over InterSystems

InterSystems is de drijvende kracht achter wat belangrijk is: de machine achter  relevante applicaties in de medische sector, de financiële wereld, de overheid en bij andere organisaties waar de zorg voor menselijk leven en levensonderhoud een rol speelt. InterSystems is een leverancier van strategische technologie sedert 1978. Het bedrijf is in private handen. Het hoofdkantoor is in Cambridge Massachusetts en wereldwijd heeft het bedrijf kantoren voor verkoop en technische  ondersteuning. De softwareoplossingen worden dagelijks gebruikt door miljoenen  mensen in meer dan 80 landen. Voor meer informatie, bezoek InterSystems.com/

Over Skyline

Skyline is een professioneel bedrijf,  gespecialiseerd in oplossingen voor astronomische observatie. Skyline levert allerlei apparatuur en diensten aan amateurastronomen, vulgarisatiegroepen op alle niveaus en professionele onderzoeksinstellingen in de astronomie.

Skyline heeft langdurige relaties opgebouwd met tientallen amateur- en professionele organisaties op het Chinese vasteland. Met professionele technische vaardigheden helpt het gebruikers om hun doelen te bereiken.

In combinatie met de snelle ontwikkeling van moderne IT-technologieën, heeft Skyline met behulp van IRIS een intelligent astronomisch observatieplatform ontwikkeld om de efficiëntie van astronomische apparatuur te verbeteren en ook effectief massale observatiegegevens te gebruiken.

Men is van mening dat het platform de efficiëntie van astronomische observatie en het gebruiksgraad van gegevens aanzienlijk zal verbeteren. Voor meert informatie, bezoek http://www.itelescope.cn.

InterSystems Benelux Nicky Moureau
+32 (0)2 464 97 28
+32 (0) 475 27 28 38
Nicky.Moureau@intersystems.com

Key Communications Catherine d’Adesky / Louise Biron
+32 (0)475 48 62 68
+32 (0)2 230 40 72
catherine@keycommunications.be
www.keycommunications.be

Wil  je geen berichten van InterSystems ontvangen,  laat het dan weten aan  louise@keycommunications.be

RELATED TOPICS

Laatste Nieuws Over InterSystems