Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.

InterSystems brengt nieuwe versie uit van dataplatform InterSystems IRIS

Met de nieuwste versie van marktleidende dataplatformsoftware wordt het nog eenvoudiger om real-time, machine learning applicaties die data en applicatiesilo’s overbruggen, te ontwikkelen en te implementeren

Cambridge, Mass., maart 2020 - InterSystems, een leverancier van creatieve datatechnologie gericht op het helpen van klanten bij het oplossen van de meest cruciale problemen in schaalbaarheid, interoperabiliteit en snelheid, heeft zopas de beschikbaarheid aangekondigd van de nieuwste versie van InterSystems IRIS® data platform. Dit is de derde grote release van InterSystems IRIS, het vlaggenschip-dataplatform van het bedrijf, waarmee organisaties hun meest kritieke problemen aangaande interoperabiliteit, schaalbaarheid en snelheid kunnen oplossen.

InterSystems IRIS beschikt nu over een bètaversie van IntegratedML, een mogelijkheid voor applicatie- en SQL-ontwikkelaars om machine learning (ML)-algoritmen te ontwikkelen en te integreren in geavanceerde toepassingen op een eenvoudige, intuïtieve en schaalbare wijze. IntegratedML verhoogt ook de productiviteit van datawetenschappers door veel van het vervelende werk, verbonden aan het ontwikkelen van algoritmes voor machine learning, te automatiseren.

“Deze nieuwe versie van het InterSystems IRIS dataplatform breidt zijn bruikbaarheid uit voor het ontwikkelen van krachtige, machine learning-compatibele applicaties die data- en applicatiesilo’s omvatten,” aldus Scott Gnau, verantwoordelijke dataplatforms bij InterSystems. “We blijven het platform besturen op basis van de noden van onze klanten die hun initiatieven voor digitale transformatie op actieve wijze implementeren."

InterSystems IRIS Data Platform 2020.1 biedt, naast de introductie van IntegratedML, aanzienlijke vooruitgang in functionaliteit en ook prestatieverbeteringen. Waaronder:

  • Snelheid en schaalbaarheid. Deze versie verhoogt ook nog prestaties en efficiëntie, getest om tot 200 keer sneller te zijn dan andere technologieën voor het beheer van gegevens. Het stelt gebruikers ook in staat om implementaties gemakkelijker te laten evolueren met extra mogelijkheden voor het beheer van gedistribueerde omgevingen.
  • Cloud en implementatie. InterSystems IRIS biedt nu extra verbeteringen die worden uitgebreid en ondersteuning vereenvoudigden voor publieke en private cloud, multi-cloud, on-premise, hybride oplossingen en opties voor cloudimplementatie alsook verbeterde ondersteuning voor Kubernetes.

Lees de volledige release-nota op https://docs.intersystems.com/iris20201/csp/docbook/Doc.View.cls?KEY=GCRN.

InterSystems IRIS Data Platform 2020.1 is nu beschikbaar.

Bezoek gettingstarted.intersystems.com om meer te vernemen en een gratis proefversie te krijgen.

Over InterSystems

InterSystems is de informatie-engine die enkele van 's werelds belangrijkste applicaties aandrijft. In de gezondheidszorg, het bedrijfsleven, bij de overheid en in andere sectoren waar levens en middelen van bestaan op het spel staan, is InterSystems sinds 1978 een strategische technologieleverancier. InterSystems is een privé bedrijf met hoofdkantoor in Cambridge, Massachusetts (VS) en kantoren over de hele wereld. Zijn softwareproducten worden dagelijks gebruikt door miljoenen mensen in meer dan 80 landen.

Meer informatie is te vinden op  https://www.intersystems.com/.

RELATED TOPICS

Laatste Nieuws Over InterSystems