Data

Beschreven als een ‘echte partner’ met tevredenheidsniveaus van hoger dan 90 punten (van de 100) gerapporteerd

Het rapport KLAS Interoperability Platforms 2019 is de optelsom van duizenden interviews met professionals in de gezondheidszorg. In het rapport werd InterSystems erkend als een van de beste leveranciers van interoperabiliteit voor een voorbeeldige klanttevredenheid door het flexibele platform voor gegevenslevering van het bedrijf dat innovatieve, zeer aangepaste gebruiksscenario’s mogelijk maakt die verder gaan dan de gezondheid van de bevolking en typische analyses.

We zijn verheugd te kunnen melden dat de klanten van InterSystems zeer positieve feedback hebben gegeven voor onze tools en technologie in alle rapport-categorieën, inclusief use cases, gebruikerservaring, onderhoudsgemak en point-of-care.

De interoperabiliteit van de gezondheidszorg is een van de belangrijkste dingen die we bij InterSystems leveren en we werken onvermoeibaar om dit voor onze klanten te realiseren.  Dat we hiervoor worden erkend, maakt ons echt trots.

Download het KLAS Report [Engels]

KLAS Interoperability Platforms Report 2019 image

Background Image of Glasses on Desk

Hoe kunnen we helpen?

We houden ervan om de grootste uitdagingen van nu op te lossen.

Laten we het over de jouwe hebben.

Neem contact op

  • Volgens AVG: Door op verzenden te klikken, geef je InterSystems toestemming om bovenstaande persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken, en aangevraagde content naar je op te sturen.