Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.

Zo word je een Logistics Service Provider van de toekomst

Logistics Service Providers (LSP)

Hét e-book voor ambitieuze Logistics Service Providers

Zo word je een Logistics Service Provider van de toekomst, E-Book

Logistics Service Providers (LSP) staan voor een boeiende uitdaging. Digitalisering gonst door de sector en klanten willen meer voor minder. Maar in hoeverre hebben big data, robotisering en kunstmatige intelligentie al meerwaarde in de dagelijkse praktijk? Wat zijn de obstakels? Wat kan er allemaal? En waar ontkom je gewoonweg niet aan?

We zien dat softwaresystemen steeds meer verbonden worden, en binnen en buiten de bedrijfsmuren data uitwisselen. Dit leidt tot exponentiële connectiviteit: we verbinden alles wat maar te verbinden valt om nog efficiënter en goedkoper te leveren. In de supply chain duiken overal sensoren op die de klant en eindgebruiker real-life bij hun product betrekken. Denk aan de track & trace-oplossingen van pakketdiensten en e-commercebedrijven als Bol.com.

Hoe ga je aan de slag met deze toestroom van nieuwe technologieën? En hoe ga je om met de nieuwe spelers die dit meebrengt naar een toch al dichtbevolkte logistieke markt?

In dit e-book nemen we je mee langs de grootste uitdagingen op weg naar verdere digitalisering. We bespreken onder andere:

  • De top 5 obstakels voor de LSP's van vandaag
  • Het belang van interoperabiliteit
  • De tools die je in huis moet hebben om je eigen moderniseringsslag te starten

Benieuwd?

 
Download het e-book: Zo word je een Logistics Service Provider van de toekomst

 

Andere Bronnen Die Je Misschien Leuk Vindt