Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.

InterSystems erkend voor het tweede jaar op rij door Gartner Peer Insights Customers’ choice voor Operational Database Managment Systems 2020

Deze onderscheiding is gebaseerd op feedback en beoordelingen van eindgebruikers

Cambridge, Mass. Maart 2020  - InterSystems, een leverancier van creatieve datatechnologie gericht op het helpen van klanten bij het oplossen van de meest cruciale problemen in schaalbaarheid, interoperabiliteit en snelheid, laat weten dat het erkend werd in de Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Operational Database Management Systems (ODBMS) 2020. Het is de tweede keer in 14 maanden dat InterSystems erkend wordt als Gartner Peer Insights Customers’ Choice.

Gartner Peer Insights Customers’ Choice analyseert, in meer dan 340 markten, meer dan 330.000 beoordelingen die op Gartner Peer Insights gepost werden. Deze beoordelingen zijn gebaseerd op directe ervaringen van collega’s bij het kopen, uitrollen en in gebruik nemen van een oplossing. In markten met voldoende beschikbare gegevens, erkent Gartner Peer Insights de leveranciers die door hun klanten de hoogste rating krijgen in de  categorie 'Customers’ choice'.

Het dataplatform van InterSystems kreeg 113 geverifieerde beoordelingen op de site van Gartner Peer Insights en een beoordeling van 4.7 / 5.0 op 20 maart 2020, op basis van beoordelingen over de afgelopen 12 maanden in de markt van Operational Database Management Solutions (ODBMS). Het bedrijf werd ook genoemd in het Leaders 'Quadrant in de Gartner Magic Quadrant for Operational Database Management Solutions dat gebaseerd is op onderzoek van de analisten.

IntyerSystems lanceerde onlangs de nieuwe versie van zijn software IRIS® Data Platform, marktleider voor data management. De software helpt klanten hun digitale transformatie-initiatieven te versnellen door applicaties - geschikt voor machine learning - de mogelijkheid te bieden om gegevens en applicatiesilo's met elkaar te verbinden, met hogere prestaties en betrouwbaarheid tegen een lagere totale kostprijs.

“Met elke update van InterSystems IRIS streven we ernaar onze klanten en partners succesvoller te maken door hen kritieke technologie, oplossingen en ondersteuning op hoog niveau te bieden en zo hun initiatieven voor digitale transformatie te stimuleren,” zegt Scott Gnau, verantwoordelijke data platformen bij InterSystems. "Wij zijn van mening dat erkend worden als Customers’ Choice for Operational Database Management Systems (ODBMS) een bewijs is van onze toewijding aan klanten- en partnersucces. Het stimuleert onze voortdurende innovatie en het versterkt onze positie als een ‘must’ in dataplatformen voor ontwikkelaars wereldwijd. "

De Gartner Peer Insights Customers’ Choice is een erkenning van leveranciers in Operational Database Management Systemen door gecontroleerde eindgebruikers, en rekening houdend met zowel het aantal beoordelingen als de algemene ratings van de gebruikers. Om een eerlijke evaluatie te garanderen, hanteert Gartner strenge criteria voor het erkennen van leveranciers met een hoge klanttevredenheid.

Meer informatie over de Gartner Peer Insights Customers 'Choice 2020, vindt men op https://www.intersystems.com/bnl-nl/customers-choice/

Over Peer Insights

Peer Insights is een online platform met beoordelingen en recensies over software en diensten, geschreven en gelezen door professionals en decisionmakers uit de IT-sector. Deze platform heeft tot doel  de IT-verantwoordelijken te helpen om  inzichtelijke aankoopbeslissingen te nemen en vendors te helpen hun producten te verbeteren door objectieve en onbevooroordeelde feedback van hun klanten. Gartner Peer Insights bevat meer dan 215.000 geverifieerde beoordelingen uit meer dan 340 markten. Ga voor meer informatie naar www.gartner.com/reviews/home.

Gartner Peer Insights Customers’ Choice vertegenwoordigt de subjectieve mening van individuele gebruikers over beoordelingen, ratings en toegepaste gegevens volgens een gedocumenteerde methodologie; ze vertegenwoordigen noch de mening van, noch vormen ze een goedkeuring door Gartner of zijn dochterondernemingen.

Gartner staat niet garant voor leveranciers, producten of diensten vermeld in zijn onderzoekpublicaties. Het bedrijf adviseert technologiegebruikers om niet enkel die leveranciers te selecteren die de hoogste beoordelingen of andere onderscheidingen  hebben behaald. De onderzoekpublicaties van Gartner bevatten de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties af, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over InterSystems

InterSystems is de informatie-engine die enkele van 's werelds belangrijkste applicaties aandrijft. In de gezondheidszorg, het bedrijfsleven, bij de overheid en in andere sectoren waar levens en middelen van bestaan op het spel staan, is InterSystems sinds 1978 een strategische technologieleverancier. InterSystems is een privé bedrijf met hoofdkantoor in Cambridge, Massachusetts (VS) en kantoren over de hele wereld. Zijn softwareproducten worden dagelijks gebruikt door miljoenen mensen in meer dan 80 landen.

Meer informatie is te vinden op https://www.intersystems.com/bnl-nl/

 

Contactgegevens InterSystems Benelux

Nicky Moureau

Nicky.Moureau@intersystems.com

Direct: +32 (0)2.464.97.28

Laatste Nieuws Over InterSystems