Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.

TrakCare: het uniforme zorginformatiesysteem

Gestroomlijnde levering van kwaliteitszorg in alle instellingen

TrakCare's unified architecture

TrakCare ondersteunt het zorgcontinuüm van instellingen en gespecialiseerde afdelingen met uitgebreide administratieve, klinische en zakelijke beheersmogelijkheden.

TrakCare is gebaseerd op één patiëntendossier en een reeks administratieve mogelijkheden voor alle zorginstellingen. Het is een verzamelplaats voor alle informatie die zorgteams nodig hebben om de beste beslissingen te nemen, zodat patiënten vertrouwen hebben in hun zorgverleners.

De database met schone, gezonde klinische en demografische data van TrakCare en interoperabiliteitsopties zoals FHIR maken het mogelijk om mee te bewegen met veranderende zorg- en zakelijke vereisten.

TrakCare maakt het leveren van hoogwaardige zorg minder complex en meer gestroomlijnd, doordat je eenvoudig patiëntgegevens kunt vinden, interpreteren, documenteren en delen en ernaar kunt handelen.

Ontdek TrakCare

B2B graphic
Zorginstellingen
Het zorgtraject van een patiënt beperkt zich niet tot één instelling
health data insights graphic
Documentatie en planning
Verbeter de ervaring van het verlenen en ontvangen van zorg
graphic of a gear with a wrench and screwdriver inside
Uitbreidingen
Gebruik deze uitbreidingen in relevante zorgomgevingen om nog meer waarde te halen uit TrakCare-implementaties.
technical complexity graphic
Betere verbindingen tot stand brengen
Data zit nooit vast in TrakCare. Je kunt de data in het systeem altijd veilig delen.
graphs on a computer screen
Besluitvorming en analyse
Je kunt TrakCare gebruiken om patiënteninformatie om te zetten in intelligente data die zorgverleners binnen hun normale workflows kunnen interpreteren en benutten.
doctor and patient graphic
Toegankelijk voor patiënten
TrakCare stelt patiënten in staat om actief deel te nemen aan hun eigen gezondheids- en zorgtraject. Enkele voorbeelden.
beaker graphic
TrakCare Lab Enterprise
's Werelds eerste zakelijke beheersysteem voor laboratoria

Veelgestelde vragen

Kan mijn organisatie toegang krijgen tot en gebruik maken van data in TrakCare zonder afhankelijk te zijn van diensten van InterSystems?
De data die je verzamelt, zit niet vast in TrakCare. Sterker nog, onze data is juist nog makkelijker te raadplegen, te delen en te gebruiken met onze vele API's, onze support voor directe query's en onze innovatietoolkit die het mogelijk maakt om data te raadplegen als FHIR. De deur staat open voor talloze manieren om te innoveren.
Is het de moeite waard om TrakCare te implementeren als we niet al onze oude systemen kunnen vervangen?
Veel organisaties hebben uiteenlopende informatie-ecosystemen en het is niet altijd mogelijk of wenselijk om al die investeringen in één keer te vervangen. De ingebouwde interoperabiliteit van TrakCare ondersteunt zowel op standaarden gebaseerde berichtenuitwisseling als op maat gemaakte interfaces, waardoor een diepe integratie tussen TrakCare en je oudere systemen mogelijk wordt, zodat het nog steeds haalbaar is om workflows te stroomlijnen en afzonderlijke patiëntendossiers te delen.
Onze organisatie breidt uit en we hebben een nieuw labsysteem nodig, maar we hebben geen behoefte aan een nieuw systeem voor elektronische zorgdossiers. Kunnen we gewoon TrakCare Lab Enterprise kopen?
Ja, TrakCare Lab Enterprise kan worden aangeschaft als een op zichzelf staande oplossing om te voldoen aan de behoeften van grote of gedecentraliseerde laboratoria en laboratoria in zorginstellingen. Het kan aan elk systeem voor elektronische zorgdossiers worden gekoppeld, maar is volledig geïntegreerd met TrakCare.

Gerelateerde bronnen

Succesverhaal
De North Tees and Hartlepool NHS Foundation Trust telt meer dan 5.600 werknemers en een capaciteit van 570 bedden. In 2015 nam deze Britse NHS Trust als eerste in zijn sector het EPD-systeem TrakCare van InterSystems in gebruik. Sindsdien gebruikt de Trust TrakCare om zijn ambities op het gebied van digitale gezondheid te verwezenlijken.
Noordelijk Territorium
De regering van het Noordelijk Territorium van Australië heeft InterSystems TrakCare geselecteerd om voor uniformiteit in gezondheids- en zorginformatie te zorgen in het uitgestrekte land met een zeer verspreid wonende bevolking.
CAMBRIDGE, Mass. en ETON, Verenigd Koninkrijk, 6 oktober 2020 — InterSystems, een leverancier van creatieve datatechnologie die klanten helpt bij het oplossen van de meest kritieke problemen op het gebied van schaalbaarheid, interoperabiliteit en snelheid, heeft vandaag aangekondigd dat Britse klanten die het uniforme zorginformatiesysteem TrakCare® gebruiken, hun patiënten inzicht kunnen geven in hun gezondheidsdossiers op hun iPhone. De functie brengt ziekenhuizen, klinieken en de bestaande Gezondheid-app van Apple samen, zodat patiënten eenvoudig alle beschikbare medische gegevens van meerdere aanbieders kunnen bekijken wanneer ze maar willen.

Take The Next Step

We’d love to talk. Fill in some details and we’ll be in touch.
*Required Fields
Highlighted fields are required
*Required Fields
Highlighted fields are required
** By selecting yes, you give consent to be contacted for news, updates and other marketing purposes related to existing and future InterSystems products and events. In addition, you consent to your business contact information being entered into our CRM solution that is hosted in the United States, but maintained consistent with applicable data protection laws.