Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.
InterSystems IRIS voor mijnbouwactiviteiten

De digitale mijn mogelijk maken

Open Pit Copper Mine in Chile
Software voor digitale transformatie van de volgende generatie
InterSystems IRIS for Mining Operations is digitale transformatie-software van de volgende generatie voor mijnexploitanten die naadloos samenwerkt met uw bestaande machines en softwaretoepassingen om:

  • Verbind, integreer en transformeer gegevens en real-time signalen van bestaande apparatuur en toepassingen om een nauwkeurig, consistent en real-time overzicht over silo's heen te bieden met aanpasbare en interactieve dashboards.
  • Real-time, aanpasbare Key Performance Indicators (KPI's), waaronder Overall Equipment Effectiveness (OEE), en realtime waarschuwingen wanneer dataniveaus en KPI's vooraf gedefinieerde drempelwaarden naderen.
  • Voer een breed scala aan analyses uit, waaronder business intelligence, voorspellende analyses, machinaal leren en meer, met krachtige mogelijkheden voor gegevensbeheer en -analyse en toegang tot alle productiegegevens.

Gebruik van gegevens en analyses om de bedrijfsvoering te verbeteren en de kosten te verlagen

Volgens het World Economic Forum¹ zullen digitale transformatie-initiatieven in de mijnbouwindustrie:
$320 B+
Waarde van de industrie in het komende decennium, gelijk aan 7% van de inkomsten van de industrie en 9% van de winst van de industrie.
$30 B
Waarde voor de samenleving en het milieu, als gevolg van een vermindering van 610 miljoen ton CO2-uitstoot
20%
Daling van het aantal gewonden en 10% daling van het aantal verloren levens, wat wijst op een verbetering van de veiligheid
Patricio Rojas Ábalos, CEO, Antara

¹ https://reports.weforum.org/digital-transformation/mining-and-metals-digital-transformation-and-the-industrys-new-normal/