Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.

InterSystems en Azure

Microsoft Azure

Microsoft Azure cloud biedt een feature rijke omgeving voor Infrastructure-as-a-Service (IaaS) en is volledig in staat om InterSystems producten te ondersteunen. InterSystems en Azure bieden de vrijheid en flexibiliteit om applicaties te bouwen, beheren en implementeren met behulp van de talen, frameworks en infrastructuur van uw voorkeur, en kunnen u helpen bij het oplossen van grote en kleine uitdagingen.

Ontdekken, uitproberen en implementeren op Azure

De Azure Marketplace is de belangrijkste bestemming voor software die gecertificeerd en geoptimaliseerd is om op Azure te draaien. Hier vindt u de oplossingen die u zoekt, kunt u de apps en diensten kopen die u nodig hebt en kunt u ze snel en betrouwbaar end-to-end leveren.

InterSystems IRIS en IRIS for Health Data Platforms zijn er trots op Preferred Solutions te zijn op Azure Marketplace. Voorkeursoplossingen worden geselecteerd door een team van Microsoft-experts en worden gepubliceerd door partners met diepgaande, bewezen expertise en capaciteiten om in te spelen op specifieke behoeften van klanten in een categorie of bedrijfstak. 

 

Veilige en compatibele cloudimplementatie met Microsoft Azure
Guerbet zet zijn Contrast & Care-oplossing in op de publieke Microsoft Azure-cloud. Naast de robuuste platformcapaciteiten ondersteunt de Azure cloud de naleving van Franse en andere wereldwijde regelgevingsnormen voor datahuisvesting, privacy en beveiliging. De Azure cloud was een van de eersten die 's werelds eerste gedragscode voor cloudprivacy, ISO/IEC 27018, heeft aangenomen. Microsoft Azure heeft de strenge HDS-certificering (Health Data Hosting / Hébergeurs de Données de Santé) behaald in Frankrijk, die vereist dat dienstverleners maatregelen nemen om persoonlijke gezondheidsgegevens veilig, vertrouwelijk en toegankelijk voor patiënten te houden.