Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.

Upgraden naar InterSystems IRIS

Eenvoudig overstappen vanaf je huidige platform

InterSystems IRIS, ons dataplatform van de volgende generatie, biedt meer zakelijke en technische schaalbaarheid, meer prestaties en meer keuzevrijheid.

Prestaties

InterSystems IRIS biedt aanzienlijke prestatie- en efficiëntieverbeteringen ten opzichte van Caché en Ensemble. Query's die op InterSystems IRIS worden uitgevoerd, zijn over het algemeen minstens 25% sneller dan dezelfde query's op Caché en Ensemble, en vaak nog veel sneller, zo blijkt uit praktijktests met bestaande applicaties.

Database

InterSystems IRIS biedt indrukwekkende verbeteringen in databasedoorvoer ten opzichte van bestaande versies van Caché.

graph comparing IRIS and Cache database updates per second

SQL

Dankzij SQL-optimalisaties voert InterSystems IRIS een SQL-test-harness twee keer zo snel uit als Caché 2018.2.

bar graph comparing Total Execution Time between Cache and InterSystems IRIS
Help je robot met augmented intelligence
In deze webinar bekijken we twee scenario's: het integreren van Alexa in een klinische workflow en waarde halen uit Data-as-a-Service vanuit een technisch perspectief. De nadruk ligt op API-beheer, open analytics en het creëren van augmented data met sensoren/apparatuur.
Zakelijke waarde halen uit je data met InterSystems IRIS for Health
Aan de hand van twee use cases – het integreren van Alexa in een klinische workflow en waarde halen uit Data-as-a-Service vanuit een technisch perspectief – leer je hoe InterSystems IRIS for Health jou en je teams kan helpen je visie te realiseren. Als je een visie hebt voor zakelijke of klinische oplossingen, is deze webinar iets voor jou.
Een natuurlijke upgrade van je huidige platform
InterSystems IRIS beschikt over een eenvoudige, in-place upgradefunctie, zodat je je Ensemble- of Caché-applicaties op een voorspelbare manier naar InterSystems IRIS kunt verplaatsen. In deze webinar leer je hoe je deze functie kunt gebruiken.

InterSystems IRIS is een schaalbaar cloudgebaseerd platform dat sneller kan worden geïntegreerd met andere technologieën.

Cloudgebaseerd

Profiteer van de cloud voor je bestaande applicaties. InterSystems IRIS is gebouwd voor cloud-, container-, VM- en OS-gebaseerde implementatie.

Agile, DevOps of CI/CD

InterSystems kunnen applicaties consistent en herhaalbaar in de cloud of on premises worden geïmplementeerd. InterSystems IRIS-containers werken ook met provisioning-tools van derden, zoals Kubernetes.

Applicatie-API's publiceren, meten en bewaken

Zodra je Caché- of Ensemble-applicatie naar InterSystems IRIS is gemigreerd, kunnen de API's die je hebt gemaakt, worden beheerd met de InterSystems API Manager.

Computer monitor with code

Ontdek meer

Bekijk de releaseopmerkingen voor InterSystems IRIS. Deze bevatten een indrukwekkende lijst van verbeteringen, waaronder:
teal checkmark
Verbeteringen in databaseprestaties en journaling
teal checkmark
Verbeteringen in SQL-prestaties en support
teal checkmark
Verbeterde taalbindingen (o.a. Java)
teal checkmark
Productiviteitsverbeteringen, waaronder test-harnesses voor regels en interface maps.