Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.
Van e-commerce tot telezorg en digitale zorg

Digitale zorg authentiek maken

Lichamelijke, geestelijke en sociale zorg – waar en hoe die ook worden verleend – werken het beste als de zorgverlener alles weet over de patiënt en wat die nodig heeft. InterSystems-technologie zorgt voor een snelle en betrouwbare levering van uitgebreide zorginformatie uit het hele zorgcontinuüm.

 

patient using tablet for a virtual doctor visit

Ons doel is om kwaliteitszorg en flexibele zorgverlening in elke omgeving, op elk moment te ondersteunen door middel van:

teal checkmark
monitoring op afstand, telemetrie en slimme apparaten die naadloos zijn verbonden met elektronische medische dossiers, gecombineerd met realtime analytics om te detecteren wanneer een zorgprofessional moet ingrijpen;
teal checkmark
elektronische medische dossiers die toegankelijk zijn op elk hulpmiddel en in elke omgeving, of het nu aan het bed is, op een ICU, tijdens een telefonisch consult of vanuit het huis van de zorgverlener;
teal checkmark
longitudinale, gemeenschapsbrede zorgdossiers die verbonden zijn met regionale en nationale netwerken, waardoor telegezondheidsdiensten toegang krijgen tot de volledige gezondheidsgeschiedenis van de patiënt, zelfs zonder voorafgaande relatie.

Beste basis voor telezorg en digitale zorg

Op dit moment leggen zorgorganisaties met behulp van verbonden apparaten, informatiesystemen en data, mogelijk gemaakt door InterSystems, de basis voor standaard telezorg en digitale zorg.

Social media inzetten om de zorgervaring te verbeteren

Innovatieve particuliere zorgorganisaties in China zijn bezig hun zorgaanpak aan te passen aan de wensen van de consument. Ze gebruiken het InterSystems TrakCare-zorginformatiesysteem en de veelgebruikte WeChat-berichten-, social media- en betaalapp voor online planning, betaling van facturen en communicatie over medische afspraken. Samen vormen die de basis voor een online-naar-offline geïntegreerde ervaring van zorgdiensten.

Connected gezondheidsapps creëren om de zorg opnieuw vorm te geven

Rhodes Group ontwikkelt software voor klinische laboratoria wereldwijd. De e-MyLabCollect-applicatie, gebouwd op InterSystems IRIS for Health, biedt op elke locatie alle patiëntinformatie en volledige workflowtracking voor medewerkers die monsters verzamelen. e-MyLabCollect print instrumentklare monsterlabels op de plaats van verzameling, waardoor de efficiëntie toeneemt, monsters in het lab niet meer opnieuw hoeven te worden gelabeld en er minder fouten worden gemaakt. Dankzij de interoperabiliteitsdiensten van InterSystems IRIS for Health kan e-MyLabCollect data uitwisselen met elektronische medische dossiers en andere systemen.

Geïnformeerde thuiszorg

Thornberry's EMR- en business management-oplossing NDoc voor de thuiszorg en hospicezorg krijgt al zeven jaar op rij een hoge beoordeling van KLAS Research. NDoc gebruikt InterSystems HealthShare voor technologie die snellere, goedkopere en beter geïnformeerde zorgtransities mogelijk maakt. Dit houdt onder meer in dat NDoc-gebruikers uitgebreide patiëntdata krijgen uit bronnen vanuit het hele zorgcontinuüm, zoals organisaties voor de uitwisseling van gezondheidsinformatie, verantwoordelijke zorgorganisaties en andere zorgverleners.

Waarom InterSystems?

  • Meer dan een miljard gezondheidsdossiers over de hele wereld worden beheerd met technologie van InterSystems
  • De gezondheidsinformatienetwerken van InterSystems verbinden gezondheidsdossiers van vrijwel alle Amerikanen.
  • InterSystems TrakCare EMR wordt gebruikt in 27 landen.
  • Bedrijven als 3M, Roche Diagnostics en Epic bouwen hun oplossingen op dataplatforms van InterSystems.

Aanvullende artikelen over digitale zorg

Webinar van Economist Impact
Een webinar gepresenteerd door Economist Impact, onderdeel van de Economist Group.
Het is een understatement om te zeggen dat de pandemie een streep heeft gezet door de digitale transformatie-agenda van de zorgsector. Van de ene op de andere dag moest alles wat niet direct verband hield met COVID-19 online worden gedaan. Naarmate er meer zorg op afstand werd verleend, vertelden de statistieken een indrukwekkend verhaal van innovatie. Deze trend kan grotendeels als positief worden beschouwd. Digitale gezondheidszorg heeft immers tal van voordelen. Bij een juiste uitvoering levert dit betere uitkomsten op voor de patiënt, waardoor kosten worden bespaard. De huidige connected maatschappij is meer dan ooit voorbereid op deze monumentale verschuiving in het zorgparadigma. In 2021 is het huis – de minst intensieve omgeving – het ziekenhuis geworden. Deze overgang is ondersteund door data en nieuwe technologieën. Om te zorgen dat zorg op afstand een hoeksteen wordt van het post-coronaparadigma, moeten we een spectrum van belanghebbenden mobiliseren dat frustrerend genoeg gefragmenteerd is. De noodzaak is er heel duidelijk, maar de periode om dit te doen zonder dat patiënten door de mazen van het net vallen, wordt steeds kleiner.
Eenendertig jaar na de revolutie van het World Wide Web vinden we online interactie voor financiële diensten, reizen, winkelen en andere behoeften vanzelfsprekend. We hebben geleerd te vertrouwen op realtime analytics die ons beschermen tegen fraude, en op de intelligentie van machine learning om ons naar producten te leiden die het best aan onze behoeften voldoen. Maar in diezelfde periode is de interactie in de zorg grotendeels persoonlijk en fysiek gebleven.
Noordrijn-Westfalen (NRW), een deelstaat in het westen van Duitsland, is een van de gebieden in het land die het zwaarst getroffen zijn door de pandemie. Met bijna 18 miljoen mensen in een mix van grootstedelijke en plattelandsgebieden en met ongeveer 340 ziekenhuizen is het de dichtstbevolkte deelstaat van het land.

Take The Next Step

We’d love to talk. Fill in some details and we’ll be in touch.
*Required Fields
Highlighted fields are required
*Required Fields
Highlighted fields are required

By submitting your business contact information to InterSystems through this form, you acknowledge and agree that InterSystems may process this information, for the purpose of fulfilling your submission, through a system hosted in the United States, but maintained consistent with any applicable data protection laws.** By selecting yes, you give consent to be contacted for news, updates and other marketing purposes related to existing and future InterSystems products and events. In addition, you consent to your business contact information being entered into our CRM solution that is hosted in the United States, but maintained consistent with applicable data protection laws.