Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.
Interoperabiliteit in de gezondheidszorg

Diensten om systemen, apparaten en organisaties met elkaar te verbinden

smiling nurse using tablet in hospital hallway
 

Naadloze integratie verbindt u met het grotere ecosysteem van gezondheidszorg en zorg

Op zoek naar een uiterst schaalbare integratie-engine?

Een uitgebreid, interoperabel, uniform gezondheidsinformatiesysteem?

Een longitudinaal gezondheidsdossier?

Cloud-native smart health data services voor digitale gezondheidsontwikkeling?

Welke oplossing van InterSystems u ook kiest, u kunt de tijd, kosten en complexiteit van integratie met elektronische patiëntendossiers en andere klinische systemen verminderen.

- IDC Marketscape-rapport, maart 2020

Informatiestroom mogelijk maken voor starters en gevestigde organisaties

Digitale gezondheid is afhankelijk van de vrije stroom van gegevens binnen organisaties, tussen gemeenschappen, tussen informatiesystemen, van apparaten naar apps en van zorgverleners naar vernieuwers. Integratie van gezondheidsgegevens, aangedreven door interoperabiliteitsstandaarden zoals HL7 FHIR®, maakt die stroom mogelijk door ervoor te zorgen dat gegevens van begin tot eind op dezelfde manier worden begrepen door apparaten, systemen en mensen.

Geen enkel bedrijf kent gezondheidsgegevens beter dan InterSystems

1 Miljard+
Gezondheidsdossiers wereldwijd beheerd met behulp van InterSystems technologie
2/3
Twee van de drie belangrijkste producten voor elektronische patiëntendossierproducten die Gartner "Global Solutions" noemt, draaien op InterSystems-technologie
100%
Alle 20 instellingen in de U.S. News & World Report 2023 Honor Roll of Best Hospitals gebruiken producten van InterSystems.

Informatie begrijpen

Gezondheidsgegevens komen in elk denkbaar formaat, van eenvoudige, zeer gestandaardiseerde codes die al decennia zijn onveranderd tot voortdurend tot voortdurend veranderende genomische databestanden en diagnostische beelden. Aanverwante informatie is ook belangrijk, zoals sociale determinanten, consumentensentiment, omgevingsomstandigheden en locatietracking. De gegevensbronnen zelf zijn even gevarieerd - spreadsheets, gezondheidsinformatiesystemen, apparaten, sociale media-sites, overheidsinstanties - noem maar op.

Net zoals je een stopcontactadapter en converter nodig hebt als je van het ene land naar het andere reist, heb je een integratie-engine nodig die elk formaat kan inlezen en wegschrijven terwijl je gegevens door het ecosysteem van gezondheid en zorg reizen.

De meeste nieuwe software en apparaten, van mobiele telefoons tot digitale gezondheidsapps, verwachten gegevens in de FHIR-standaard. De juiste integratie- en interoperabiliteitsservices zorgen ervoor dat u aan die verwachting kunt voldoen, zelfs als uw bronnen dat niet doen.

Wat uw droom voor de toekomst van gezondheid en welzijn ook is, het zal worden aangedreven door gegevens. InterSystems staat klaar om ervoor te zorgen dat die gegevens zijn wanneer u ze nodig hebt, op de manier waarop u ze nodig hebt - voor zorg, voor ontwikkeling, voor betaling, voor onderzoek, voor inzicht.

woman connecting her smartwatch with her mobile phone

Verbinding met de toekomst van de gezondheidszorg

Bijna alle beloften van de volgende generatie gezondheidszorg zijn afhankelijk van geïntegreerde, interoperabele gegevens:

Het internet van gezonde dingen of Internet of Healthy Things (IOHT), van sensoren tot pillcams tot implantaten tot diagnostische beeldvorming
teal checkmark
Virtuele zorg en monitoring op afstand
teal checkmark
Soins virtuels et télésurveillanceZiekenhuis in huis
teal checkmark
Op afstand beheerde IC's
teal checkmark
Een naadloos, end-to-end, consumentgericht gezondheidssysteem
teal checkmark
Gestroomlijnde betalingssystemen

Waarom u kunt vertrouwen op InterSystems

InterSystems is een vertrouwde en geprefereerde leverancier van interoperabiliteit voor zorgverleners en applicatieontwikkelaars. Wij zijn wereldwijd actief in de gezondheidszorg en hebben bewezen succesvol te zijn in grote projecten. Wij bieden u:

  • Toonaangevende ondersteuning met ons 24/7/365 wereldwijde responscentrum en mentorschap van sales engineers zonder extra kosten.
  • Een flexibel en economisch model voor integratieprojecten. Met ons "interoperabiliteitshub"-model kunt u één IRIS for Health / Health Connect-systeem in een cloudomgeving opzetten en de workloads van meerdere klanten beheren. U betaalt InterSystems niet meer wanneer u sites toevoegt.
  • Controle over de gegevens en interfaces. Met InterSystems bent u eigenaar van de gegevens en kunnen deze worden gebruikt voor data science, analytics en machine learning.

Andere Bronnen Die Je Misschien Leuk Vindt

Passez à l'étape suivante

Nous serions ravis d'échanger avec vous. Remplissez les champs suivants et nous vous recontacterons.
*Champs obligatoires
Veuillez remplir tous les champs obligatoires*
*Champs obligatoires
Veuillez remplir tous les champs obligatoires*
** En cochant cette case, vous consentez à recevoir des actualités, des mises à jour et toute autre information à objectif marketing liés aux produits et événements actuels et futurs d'InterSystems. En outre, vous consentez à ce que vos coordonnées professionnelles soient saisies dans notre solution CRM hébergée aux États-Unis, mais conservées conformément aux lois applicables en matière de protection des données.