Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.

Analytics

Zet data om in actiegerichte inzichten
colorful graphs layered one over another on a screen

Datagedreven organisaties hebben één ding gemeen: ze hebben allemaal behoefte aan betrouwbare, kwalitatieve data en betrouwbare analytics.

Met de technologieën van InterSystems kun je sneller en gemakkelijker de data verzamelen, integreren en normaliseren die nodig is om de besluitvorming te optimaliseren en actie te ondernemen op basis van analytics. Onze klanten kunnen de schone, gezonde data van InterSystems IRIS, InterSystems IRIS for Health, HealthShare of TrakCare integreren met een breed scala aan analytics-tools van derden, zoals Tableau, Microsoft PowerBI en Apache Spark, of gebruik maken van de in InterSystems ingebouwde analytics-mogelijkheden.

Dankzij deze flexibiliteit kunnen organisaties met een breed scala aan behoeften, van financiële prognoses tot geïntegreerde zorganalytics, de tools van InterSystems gebruiken, ongeacht hun omgeving:

  • Data verzamelen, normaliseren, opschonen en bruikbaar maken om voorspellende modellen te maken die bijvoorbeeld toekomstige kosten, gezondheidsgebeurtenissen zoals beroertes, of aankomende voorraadtekorten voorspellen.
  • In realtime inzicht krijgen in risicoleningen en ingrijpen bij rekeninghouders om de kredietbalans te versterken.
  • Voorspellende modellen implementeren in de normale operationele en klinische workflows van beheerders en zorgverleners via dashboards, systemen voor elektronische medische dossiers of realtime waarschuwingen.
  • Gebruik maken van FHIR en andere API's om inzichten binnen apps beschikbaar te maken voor patiënten, partners en beleidsmakers om de besluitvorming te optimaliseren en acties te onderbouwen.
  • De pre-analytische, analytische en post-analytische fasen van laboratoriumverwerking uitvoeren.
  • IoT-sensordata verzamelen en die asynchroon naar de cloud sturen voor analyse.
  • Data van 'slimme' energiemeters verzamelen en in realtime analyseren om de productie en de vraag te bewaken en te beheren.
  • Realtime signalen van de werkvloer analyseren om fabrikanten in staat te stellen de kwaliteit en efficiëntie te verbeteren, sneller te reageren op gebeurtenissen en problemen te voorspellen en voorkomen.

Inzichten zonder actie hebben weinig waarde. Maak je organisatie slimmer door data efficiënt te analyseren en actiegerichte inzichten te leveren aan de mensen die ze nodig hebben, op de manier waarop ze die nodig hebben en wanneer ze die nodig hebben.

Take The Next Step

We’d love to talk. Fill in some details and we’ll be in touch.
*Required Fields
Highlighted fields are required
*Required Fields
Highlighted fields are required

By submitting your business contact information to InterSystems through this form, you acknowledge and agree that InterSystems may process this information, for the purpose of fulfilling your submission, through a system hosted in the United States, but maintained consistent with any applicable data protection laws.** By selecting yes, you give consent to be contacted for news, updates and other marketing purposes related to existing and future InterSystems products and events. In addition, you consent to your business contact information being entered into our CRM solution that is hosted in the United States, but maintained consistent with applicable data protection laws.