Skip to content
Search all InterSystems websites to find anything about our product, search our documentation, and more. Enter a query in the search input above, and results will be displayed as you type.
Robert Eggermont

Robert Eggermont

Robert Eggermont is een ervaren Country Sales Manager gespecialiseerd in het ontwikkelen van partnerschappen en het betrekken van eindgebruikers. Zijn persoonlijke passie voor ervaring en de algemene verbetering van de gezondheidszorg heeft hem geleid naar een cruciale rol bij Intersystems.

Gedurende zijn loopbaan heeft Robert zich onderscheiden door zijn vermogen om partnerschapkanalen uit te breiden en sterke relaties op te bouwen met nieuwe partners bij Intersystems. Zijn visie en scherp begrip van de marktbehoeften hebben ertoe geleid dat hij start-ups begeleidt en ondersteunt bij het creëren van waardevolle voorstellen op basis van Intersystems-software.

Een van de opmerkelijke prestaties van Robert was de succesvolle samenwerking tussen Intersystems en zijn partner IT Visors om het MedMij-label te verkrijgen voor VZVZ in 2019. Deze prestatie opende de weg naar het MedMij-label voor LSP+, wat de expertise en ervaring van Robert op dit gebied aantoonde.

Zijn passie en expertise zijn onschatbare troeven voor iedereen die streeft naar verbetering van de kwaliteit van de gezondheidszorg door middel van innovatieve oplossingen.