Skip to content
Search all InterSystems websites to find anything about our product, search our documentation, and more. Enter a query in the search input above, and results will be displayed as you type.
Geoffroy Vitoux

Geoffroy Vitoux

Gedurende het afgelopen decennium heeft Geoffroy uitgebreide ervaring opgedaan in diverse sectoren zoals digitale media, SaaS-oplossingen en infrastructuur- en gegevensoplossingen. Vandaag de dag, als drijvende kracht achter business development bij InterSystems in de Benelux, zet hij zich volledig in om zowel huidige als potentiële klanten te ondersteunen in hun digitale transformatieprojecten. Zijn passie ligt in het samenwerken aan digitale en technologische projecten met bedrijven die streven naar leiderschap binnen hun domeinen. Ondernemerschap is verweven in zijn mentaliteit en werkwijze.

Met zijn expertise in de zakelijke ontwikkeling van SaaS-oplossingen en gegevensplatforms, is hij degene die uitdagingen omzet in kansen en de waarde van onze oplossingen belicht aan de hand van tastbare voorbeelden.

Gepassioneerd door gegevens en gezondheidszorg, heeft zijn reis hem geleid naar InterSystems, een visionair bedrijf dat de overgang begrijpt van gecentraliseerde gegevensverwerking naar een meer disruptieve en aanpasbare aanpak. In de context van de toekomst van de gezondheidszorg is een overgang van centrale en afgeschermde gegevensverwerking naar een aanpak waarbij gegevens worden gedeeld en de patiënt centraal staat van cruciaal belang, een visie die hij volledig omarmt.