Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.

Een revolutie in de gezondheidszorg: Sint Maartenskliniek's Interoperabiliteitssucces

De gezondheidszorg moet elke dag beter worden, niet alleen in de zin van patiëntenzorg en gezondheid, maar ook in de context van technologie waar we niet altijd aan denken en die een probleemloze uitwisseling van patiëntgegevens mogelijk maakt.

Dit is waar één van de klanten van InterSystems mee werd geconfronteerd. Sint Maartenskliniek, gespecialiseerd in aandoeningen van het bewegingsapparaat in Nederland, had een datasysteem nodig dat interoperabel zou zijn met andere zorginstellingen. Het systeem zou een eenvoudige en efficiënte uitwisseling van patiëntgegevens mogelijk maken. Dankzij de nieuwe integratielaag op basis van InterSystems Healthcare en het Unified Care Record hebben de artsen in Sint Maartenskliniek snel toegang tot de patiëntgegevens van verschillende revalidatieklinieken, fysio's en thuiszorg.

Als je meer wilt weten over hoe InterSystems deze systemen met elkaar heeft verbonden zonder ze op één plek te verzamelen - download dan de brochure! In dit kleine stukje kennis leer je meer over de use case van InterSystems Health Connect en hoe het betere en meer gepersonaliseerde patiëntenzorg oplevert.

Laten we samenwerken aan een betere gezondheidszorg!

Andere Bronnen Die Je Misschien Leuk Vindt