Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.

HealthShare Analytics Solution

Een geïntegreerde en geoptimaliseerde dienstensuite

Vrijwel iedereen wil dat zijn organisatie datagedreven is. Maar er zijn er maar weinigen die daar ook in slagen. In plaats daarvan investeren velen in de culturele en technologische transformatie die nodig is om de voordelen van data en analytics te benutten in onze dagelijkse werkzaamheden. Met de InterSystems HealthShare Analytics Solution, die is gebouwd op het toonaangevende dataplatform voor de zorg, InterSystems IRIS for Health, realiseer je rendement op die investering. De oplossing helpt jou en je organisatie:

  • analyticsdiensten naar de cloud te migreren en te moderniseren;
  • een zorgspecifieke smart data fabric op te bouwen;
  • realtime en near realtime analytics te benutten;
  • hiaten in je huidige analytische kader aan te pakken;
  • inefficiënties te verminderen en sneller inzichten te verwerven;
  • self-service analytics te ondersteunen en de toegang tot data uit te breiden.

Snel werk maken van lastige datataken

Moderne ontwerpprincipes voor een analytics-architectuur, zoals de data fabric, zijn ontwikkeld vanuit de gedachte dat er geen pasklare aanpak bestaat en dat geen enkele leverancier alles kan doen. Maar een samenhangende, uniforme applicatiesuite op een gemeenschappelijk platform is veel eenvoudiger te onderhouden en vermindert de complexiteit en doorlopende kosten aanzienlijk.

Met HealthShare Analytics Solution bepaal je zelf of je slechts een deel van de applicaties of de volledige suite implementeert om de bestaande analytics-infrastructuur te verbeteren of te vervangen.

HealthShare Analytics Solution biedt uitgebreide analytics-mogelijkheden:

Health Share Analytics - Data Flow

Pijplijndiensten

Of je nu meerdere instanties van hetzelfde EPD of meerdere leveranciers hebt, of gewoon de honderden datasilo's wilt samenbrengen die de gemiddelde zorginstelling rijk is, via onze op standaarden gebaseerde dataopnamepijplijn verbind je ze eenvoudig met elkaar. Onze adapters halen data binnen met behulp van interoperabiliteitsstandaarden zoals HL7 FHIR R3 en R4, HL7v2, CCDA en x12, die toegankelijk zijn via REST, SOAP, SFTP en andere protocollen.

Harmonisatiediensten

Om je data klaar te maken voor gebruik, moet die worden gededupliceerd en genormaliseerd en worden gemapt naar standaardterminologie, en moet een longitudinale 'golden record' worden gevuld. HealthShare Analytics Solution kan dit allemaal. De suite biedt ook diensten voor patiëntidentificatie en -matching, terminologieverbetering en deïdentificatie.

Zorgdatamodel

HealthShare Analytics Solution biedt een samengesteld zorgdatamodel en -woordenboek voor gebruik door rapportschrijvers, analisten en datawetenschappers. Dit patiëntgerichte datamodel bestrijkt meerdere domeinen, waaronder klinische data, declaratiedata en sociale determinanten, en kan worden uitgebreid naar inkomstencyclusbeheer. Het datamodel kan ook worden uitgebreid met niet-patiëntgebonden databronnen om te voldoen aan de unieke vereisten van je organisatie.

Diensten voor gebruikerstoegang

Je kunt de tijd tot inzicht versnellen door data-analisten, bedrijfsanalisten en datawetenschappers binnen je hele organisatie gecentraliseerde toegang te geven tot je zorgdatamodel voor analyse en visualisatie.

Een universele semantische laag en datavirtualisatie maken toegang mogelijk zonder complexe datastructuren, tabellen of relaties te hoeven blootleggen. Analisten hebben bijvoorbeeld toegang tot de data via de business intelligence-tool van hun voorkeur, zoals Microsoft Excel, Power BI of Tableau,

en datawetenschappers kunnen gebruikmaken van machine learning-tools zoals InterSystems Integrated ML, DataRobot en H2O.ai.

HealthShare Analytics Tableau
Tableau-rapport over populatiegezondheid

Actiegerichte inzichten

Inzichten waar geen acties aan worden verbonden, hebben geen waarde. Daarom maken we de cirkel rond door resultaten terug te koppelen naar je bronsystemen en workflows. Zo kun je inzichten verschaffen aan de juiste persoon, op het moment dat er een beslissing moet worden genomen.

Implementeer voorspellende modellen voor beheerders en zorgverleners binnen hun normale operationele en klinische workflows via dashboards, EPD-systemen of realtime waarschuwingen.

Maak gebruik van FHIR, CDS Hooks en andere API's (Application Programming Interfaces) om inzichten binnen apps beschikbaar te maken voor patiënten, partners en beleidsmakers om de besluitvorming te optimaliseren en actie te ondernemen.

EMR with HBI results and an inbox of alerts

Geaggregeerde gegevens analyseren en ernaar handelen

Om een datagedreven organisatie te worden, heb je betrouwbare data van hoge kwaliteit en betrouwbare analytics nodig. InterSystems biedt je beide. Geen enkel bedrijf is zo goed op de hoogte van alle ins en outs van het verzamelen en beheren van zorgdata als InterSystems.

Op dit moment worden er wereldwijd meer dan 1 miljard zorgdossiers beheerd met behulp van onze technologie, en alle twintig instellingen op de lijst met beste ziekenhuizen van 2021-2022 van de U.S. News & World Report gebruiken producten van InterSystems.

HealthShare Analytics Solution kan bogen op ruim veertig jaar aan expertise van InterSystems op het gebied van databeheer en interoperabiliteit, zodat jij makkelijker kritieke inzichten uit je data kunt halen. Inzichten waarop patiënten, leveranciers, beheerders en betalers kunnen vertrouwen.

Andere Bronnen Die Je Misschien Leuk Vindt