Skip to content
Search all InterSystems websites to find anything about our product, search our documentation, and more. Enter a query in the search input above, and results will be displayed as you type.
InterSystems IRIS

Hoogwaardige datamanagementsoftware

InterSystems IRIS: het gegevensplatform van de volgende generatie
nterSystems IRIS® maakt het eenvoudiger om krachtige applicaties op basis van machine learning te bouwen die data- en applicatiesilo's verbinden.

Het platform is ontwikkeld met het oog op krachtig databasemanagement, interoperabiliteit en analyticsmogelijkheden om de meest veeleisende data-intensieve toepassingen te versnellen en te vereenvoudigen, en kan naadloos in je bestaande infrastructuur worden geïntegreerd.

newlevels
Nieuwe prestatieniveaus
InterSystems IRIS® biedt nieuwe prestatieniveaus voor het snel ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van data-intensieve analytische applicaties.

InterSystems IRIS is geoptimaliseerd voor applicaties die inkomende data in zeer hoog tempo moeten verwerken en tegelijkertijd analytics moeten toepassen op de inkomende data en op grote datasets.

De prestaties van het platform zijn gelijk aan of beter dan die van toonaangevende in-memory technologieën, zonder compromissen.

Volgens Gartner kreeg InterSystems van alle producten de hoogste score voor het snel verwerken van grote datavolumes.1
a
Keuzevrijheid
InterSystems IRIS® ondersteunt alle belangrijke ontwikkel- en implementatieomgevingen, zodat ontwikkelaars en operationele teams in de omgeving van hun keuze kunnen werken.

InterSystems IRIS integreert naadloos in bestaande infrastructuren en best-of-breed technologieën en ondersteunt het breedste scala aan klantomgevingen en applicatie-eisen.

Implementatieopties omvatten alle grote openbare clouds, waaronder Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, Tencent Cloud, evenals particuliere clouds en on-premises, hybride, bare-metal en virtual machine-omgevingen, allemaal via één API zonder wijzigingen in uw applicatie.
howitsused
InterSystems Middelen & Innovatie
InterSystems IRIS wordt gebruikt in duizenden productie-implementaties in vrijwel alle sectoren in meer dan tachtig landen over de hele wereld.
Bekijk de meest voorkomende use cases.

Onze technologie

InterSystems IRIS is een compleet cloud-first dataplatform waarmee het eenvoudiger wordt om hoogwaardige, op machine learning gebaseerde applicaties te bouwen en te implementeren die data- en applicatiesilo's met elkaar verbinden.
techpartner

InterSystems - een bewezen technologiepartner

teal-checkmark-icon
Iedereen bij InterSystems heeft een passie om klanten succesvol te maken. Wij hebben duizenden klanten die miljoenen gebruikers over de hele wereld bedienen.
teal-checkmark-icon
Wij begrijpen wat onze klanten willen van technologie. Al onze producten zijn ontworpen om interoperabel, betrouwbaar, intuïtief en schaalbaar te zijn.
teal-checkmark-icon
Wij zijn er trots op dat wij onze technologie van wereldklasse kunnen ondersteunen met ondersteuning van wereldklasse. Ons Worldwide Response Center (WRC) heeft personeel in steden over de hele wereld en biedt expertise op ingenieursniveau en meertalige 24/7 ondersteuning voor alle InterSystems producten.
teal-checkmark-icon
Onze afdeling Learning Services biedt een breed scala aan klassikale en online trainingsmogelijkheden om u te helpen maximaal rendement uit onze software te halen.
teal-checkmark-icon
Sinds onze oprichting in 1978 zijn wij in privé-handen en is onze focus op het succes van de klant nooit afgeleid door winstdoelstellingen per kwartaal en eisen van aandeelhouders.

1- Gartner Critical Capabilities for Operational Database Management Systems, door Analisten Merv Adrian, Donald Feinberg, Henry Cook, 25 november 2019 - ID G00377041. Disclaimer: Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoekspublicaties wordt afgebeeld, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te kiezen met de hoogste beoordelingen of andere aanduiding. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek van de hand, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.