Data

Magic Quadrat CDBMS Gartner 2020
Magic Quadrant voor Cloud Database Management Systemen Bron: Gartner (november 2020)

In het kort

Wij ontwikkelen al jaren software die kritische uitdagingen oplost op het gebied van interoperabiliteit, schaalbaarheid en snelheid. Onze toewijding en vermogen om complexe problemen op te lossen, wereldklasse support te bieden en unieke waarde te leveren, blijft niet onopgemerkt! Wij zijn trots dat InterSystems is genoemd als visionair in het eerste Magic Quadrant van Gartner voor Cloud Database Management Systems (DBMS).

Van de 16 genoemde uitgevers is InterSystems een van de vier bedrijven die als visionair zijn gepositioneerd. InterSystems stond ook in de top vier van leveranciers voor Logical Data Warehouse Use Case en de Operational Intelligence Use Case.

Lees het volledige rapport

*Magic Quadrant voor cloudgebaseerde databasebeheersystemen, gepubliceerd op 23 november 2020 door analisten Donald Feinberg, Merv Adrian, Rick Greenwald, Adam Ronthal, Henry Cook.

**Deze afbeelding is gepubliceerd door Gartner, Inc. als onderdeel van een groter onderzoeksdocument en moet worden beoordeeld in de context van het hele document. Het Gartner-document is op verzoek verkrijgbaar bij InterSystems.

– – – –
Disclaimer: Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoekspublicaties wordt weergegeven, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste beoordelingen of andere aanduidingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bevatten de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Wat onze klanten te zeggen hadden:

“Toonaangevende softwaretechnologie met een ijzersterk applicatieplatform, samen met de beste technische ondersteuning in de branche.”

“Fantastische ondersteuning van hun klanten.”

“Verwacht meer dan je bij andere concurrerende producten gewend bent.”

“Snel, efficiënt en betrouwbaar.”

“Professioneel en klantgericht.”

Om de volledige klantencitaten uit dit rapport te bekijken, klik hier.

Gartner Peer Insights


 

Background Image of Glasses on Desk

Hoe kunnen wij U helpen?

Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op om je wensen te bespreken en te zien hoe InterSystems jouw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Contact opnemen met ons

  • Volgens AVG: Door op verzenden te klikken, geef je InterSystems toestemming om bovenstaande persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken, en aangevraagde content naar je op te sturen.

Wij delen je gegevens met niemand.
Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.