Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.
Jan Vekemans

Jan Vekemans

Met 39 jaar IT-ervaring, waaronder IT-infrastructuur en beveiliging, is Jan een ervaren professional. Hij begon zijn IT-reis bij Commodore Computer met een masterdiploma in Computer Applications. Zijn huidige focus als IT-analist is het begeleiden van bedrijven naar effectief gebruik van data, waarbij hij een veelvoorkomende uitdaging in datarijke omgevingen aanpakt. Zijn toewijding aan het optimaliseren van het potentieel van data komt voort uit het helpen van mensen bij het vinden van antwoorden.

Hij geeft prioriteit aan de behoeften van klanten en blinkt uit in het leveren van oplossingen, of het nu gaat om IT-beveiliging, infrastructuur of datamanagement. Samenwerking en succes staan centraal, waarbij hij zijn ervaring combineert met de capaciteiten van InterSystems voor impactvolle dataprojecten, met name in de gezondheidszorg. Zijn holistische benadering legt de nadruk op langetermijnresultaten boven snelle oplossingen, met flexibiliteit, compatibiliteit en interpersoonlijke dynamiek als kernpunten.

Onlangs streeft zijn non-profitinitiatief #1patient1record4Belgium ernaar patiënten digitaal te versterken door toegang te verlenen tot hun volledige medische gegevens.