Wie we zijn

De motor achter ‘s werelds meest toonaangevende applicaties.

Sommige applicaties zijn te belangrijk om te falen. Ze ondersteunen onze gezondheidssystemen, onze bedrijven, onze overheden. Gezondheid. Welvaart. Gemeenschap. Deze maken het verschil. Onze klanten streven ernaar om ze te verwezenlijken, elke dag. En onze software helpt hen hierbij.

 

Onze technologie

Miljoenen mensen wereldwijd vertrouwen op InterSystems voor hun levensonderhoud en zelfs voor hun leven. Elk product dat wij ontwikkelen is van meet af aan ontworpen met die gedachte in het achterhoofd.

Waarom doen we wat we doen? Om er zeker van te zijn dat onze klanten betrouwbare, real time toegang hebben tot de data die zij nodig hebben om hun job te doen: data die toegankelijk is, die ze kunnen delen en waaruit ze inzichten kunnen verwerven.

IRIS: Onze unieke ontwikkelingsfilosofie

Elk product dat wij bouwen, reflecteert wat wij de IRIS-visie noemen: Interoperabiliteit, Rotsvaste betrouwbaarheid, Intuïtief gebruik en Schaalbaarheid. Deze vier kenmerken onderscheiden ons van onze concurrenten.

Interoperabiliteit
Ervoor zorgen dat toepassingen slim, verbonden en rijk aan informatie zijn, is fundamenteel voor alles wat we doen.

Rotsvaste betrouwbaarheid
Dankzij onze technologie kunnen onze klanten hun systemen de klok rond laten draaien zonder onderbreking.

Intuïtief gebruik
Een architectuur die gebaseerd is op elegante eenvoud zorgt ervoor dat onze code gemakkelijk te gebruiken en te beheren is.

Schaalbaarheid
Onze oplossingen kunnen verticaal en horizontaal opgeschaald worden zonder aan prestaties in te boeten.

Onze Ondersteuning maakt het verschil

Als toegewijde partner doen we alles wat nodig is om onze klanten succesvol te maken. Hiervoor is geen moeite ons te veel.

Onze beste mensen werken dag en nacht om onmiddellijk bijstand te verlenen. Zij gaan door tot onze klanten 100 % tevreden zijn.

Elke klant krijgt hulp van iemand die echt begaan is, onmiddellijk, zonder langs verschillende mensen of processen te moeten. Wij maken het gemakkelijk. En daardoor helpen wij onze klanten succesvol te zijn.

Partners: De essentie van wat we doen.

Onze klanten zetten hun bedrijven voor ons op het spel. Ze weten dat we een langetermijnvisie hebben en dat we altijd zullen inspelen op hun behoeften. We zijn een privébedrijf. Hierdoor kunnen we ons concentreren op onze klanten, zonder afleiding of zorgen over mogelijke beursschommelingen.

We zijn erg trots op wat we doen en op onze zorg voor de klanten. Wij vragen ons voortdurend af: “Hoe komt dit onze klanten ten goede?” Deze partner-mentaliteit houdt ons gericht op wat het verschil maakt.

Wat wij doen, maakt het verschil.

Gezondheid – U de middelen geven om de zorg te verbeteren is belangrijk

Bedrijfsleven – De zakenwereld draaiende houden is belangrijk

Overheid – Overheden hun burgers helpen dienen is belangrijk