looking at stars

Voordelen van het programma

Als je met InterSystems werkt, werk je met een creatieve technologiepartner die ernaar streeft meer te bieden dan alleen superieure software en technische ondersteuning. Wij zijn er volledig van overtuigd dat ons succes afhangt van het succes van onze klanten. Daarom proberen we een echte businesspartner te zijn voor iedereen die gebruik maakt van onze technologie.

Het applicatiepartnerprogramma van InterSystems (Application Partner Program) is bedoeld voor onafhankelijke softwareleveranciers die oplossingen of diensten verkopen op basis van onze software. Dit programma biedt de volgende voordelen:

  • Mogelijkheden voor adviesgesprekken met sales- en marketingexperts die je kunnen helpen met het vormgeven en verbeteren van je boodschap.
  • Mogelijkheden voor netwerken, inclusief toegang tot leidinggevenden en ontwikkelaars van InterSystems. Zo heb je invloed op onze toekomstige ontwikkelingsinitiatieven.
  • Mogelijkheden voor gezamenlijke marketing, zoals persberichten, casestudy’s of vakbeurzen.
  • Toegang tot onderwijsen training, zoals cursussen met aanwezigheidsuren, zelfstudiemateriaal en certificatieprogramma´s.
  • Deelname aan conferenties: partners kunnen profiteren van marketingmogelijkheden voor partners op verkoopevenementen van InterSystems, zoals het Partner Pavillion op onze jaarlijkse Global Summit.

Een InterSystems Application Partner worden

Als je interesse hebt om een InterSystems Applicatie Partner te worden, neem dan online contact met ons op. Of kijk op onze lijst met kantoren wereldwijd voor contactinformatie voor jouw land.