Wie we zijn

InterSystems Application Partner Programma

Voordelen van het programma

Als Applicaton Partner werkt u samen met een creatieve technologiepartner, gericht op het aanleveren van meer dan slechts uitmuntende software en technische ondersteuning. We zijn ons er bijzonder van bewust dat ons succes afhangt van het succes van onze klanten. Daar streven we ernaar om een betrouwbare zakenpartner te zijn voor iedereen die met onze technologie werkt.

Het InterSystems Application Partner-programma is ontwikkeld voor onafhankelijke softwareleveranciers die applicaties en oplossingen verkopen die gebaseerd zijn op onze software. Het biedt deze voordelen:

  • Mogelijkheden voor consultatie met experts uit de sales- en marketingwereld. Deze kunnen u helpen bij het opstellen van uw boodschap en het verbeteren van uw bedrijfsresultaten.
  • Mogelijkheden voor netwerken, met onder andere toegang tot leidinggevenden en ontwikkelaars van InterSystems. U kunt invloed uitoefenen op toekomstige ontwikkelingen.
  • Gezamenlijke marketing mogelijkheden, zoals persberichten of case studies, beurzen enz.
  • Toegang tot opleiding en training zoals instructie met aanwezigheidsuren, tutorials op eigen snelheid en certificeringprogramma’s.
  • Deelname aan congressen Partners kunnen profiteren van marketingmogelijkheden op evenementen met klanten van InterSystems, zoals het Partner Pavilion tijdens ons jaarlijkse wereldcongres.

InterSystems Application Partner worden

Laat het ons weten als u interesse heeft in het InterSystems Application Partner-programma. Contacteer ons online