Wie we zijn

Onze klanten en partners zijn belangrijk

Als u met ons werkt zult u snel ontdekken dat al onze werknemers gedreven worden door een passie om u succesvol te maken. Als bedrijf in private handen kunnen we onze aandacht 100% richten op onze klanten en partners – we worden niet afgeleid door de kwartaalwinsten. De enige investeerders waaraan we verantwoording afleggen zijn de klanten die in onze software investeren.

We leveren de innovatieve technologie en behulpzame ondersteuning die nodig is om doorbraken in de zakelijke bedrijfsvoering en IT te behalen. Daarom werken onze eerste klanten vanaf onze oprichting in 1978 nog steeds met ons.

We zijn er zo zeker van dat u tevreden zult zijn met de eenvoud in het gebruik, de snelheid, de schaalbaarheid en betrouwbaarheid van onze producten dat we een unieke geld-terug-garantie aanbieden voor nieuwe licenties van Caché, Ensemble, and HealthShare.


Onder onze klanten bevinden zich bedrijven die op hun gebied wereldleider zijn

We werken direct samen met toonaangevende bedrijven in de gezondheidszorg, financiële dienstverlening en andere sectoren waarin de beste prestaties en betrouwbaarheid worden geëist. Onze geavanceerde technologie stelt toonaangevende bedrijven in 88 landen in staat om zakelijke doorbraken te bereiken. Bijvoorbeeld:

  • Vijftien procent van de handel in aandelen wordt uitgevoerd via software van InterSystems en zes van de tien grootste banken ter wereld gebruiken onze producten.
  • De zorgverlening van meer dan tweederde van de Amerikaanse bevolking wordt aangestuurd door software van InterSystems en we stellen complete landen in staat om de visie van verbonden gezondheidszorg te bereiken.

Onze technologie voor gegevensmanagement, connectiviteit en analyse wordt door innovatieve organisaties gebruikt om missiekritieke applicaties te bouwen en uit te voeren. Onze cliënten zijn onder andere Kaiser Permanente, Credit Suisse, het Amerikaanse Department of Veterans Affairs, de Europese Ruimtevaartorganisatie, Mediterranean Shipping Company, Petrobras, The Johns Hopkins Hospital, Kimberly-Clark, BNP Paribas Securities en duizenden andere succesvolle bedrijven.

Onder onze klanten bevinden zich de meest succesvolle
leveranciers van applicaties en implementatiebedrijven

Naast dat we direct werken met toonaangevende bedrijven, werken we ook als partner samen met leveranciers van applicaties en systeemintegratoren die onze geavanceerde technologie gebruiken om doorbraakoplossingen te creëren. Onze partners zijn onder andere Epic, Fiserv, GE Healthcare, 3M Health Information Systems, Accenture en vele andere succesvolle bedrijven.

Door middel van onze bedrijfsprogramma’s bouwen we aan samenwerking op de lange termijn:

Het InterSystems Application Partner-programma

Het InterSystems Application Partner-programma is ontwikkeld voor onafhankelijke softwareleveranciers die applicaties en oplossingen verkopen die gebouwd zijn op onze geavanceerde technologie.

Het InterSystems Implementation Partner-programma

Het InterSystems Implementation Partner-programma is ontwikkeld voor bedrijven in de IT-dienstverlening en consultancy die aanvullende integratie- en implementatiediensten aanbieden voor klanten van InterSystems.

Enkele partners van InterSystems in de Benelux