Overheid

De overheid zijn burgers helpen dienen is belangrijk

Onze producten voor databeheer, interoperabiliteit en analyse, en onze oplossingen voor de gezondheidszorg stellen nationale en lokale overheden in staat om aan hun burgers diensten te verlenen die ertoe doen.

 

Onze software wordt vaak gebruikt om organisaties in de gezondheidszorg te linken. Maar je kan onze technologie ook gebruiken om toepassingen te bouwen voor rechtshandhaving, administratie en andere bestuurlijke functies. Wij dragen bij tot het verlenen van essentiële diensten en verbeteren niet alleen de werking ervan, maar ook het leven van de mensen.

We hebben contracten met de federale overheid van de Verenigde Staten en met nationale interoperabiliteitsprojecten in verschillende landen over de hele wereld.

Overheden sterker maken

De naadloze combinatie van een performante, multi-model en multi-workload databank met open interoperabiliteit en actieve analyse voor zowel gestructureerde als ongestructureerde data, maakt toepassingen mogelijk die overweg kunnen met grote hoeveelheden data vanuit elke bron tegen een spectaculaire snelheid, en geven burgers inzicht op het moment zelf.

Dankzij onze oplossingen voor de gezondheidszorg, kunnen overheden volledige gezondheidsinformatie, een intuïtieve workflow en een geïntegreerde analyse laten samengaan om individuen sterker te maken, zorginstellingen te verbinden en snel reagerende organisaties te bewerkstelligen.

Voor meer informatie over onze producten.