Gezondheidszorg

U de middelen geven voor een betere zorg is belangrijk.

De transformatie naar betere, duurzame zorg

Gezondheidszorg verandert snel en wordt aangedreven door nieuwe technologie en nieuwe modellen van zorgverlening en financiering. De gezondheidsfinanciering en dienstverlening verschilt over de hele wereld, maar hebben overal hetzelfde doel. Het creëren van hoogwaardige en duurzame zorgsystemen waarbij betaalbare zorg de vraag en gewenste uitkomst uitbalanceert.


Onze visie voor deze transformatie is eenvoudig

We versterken zorgverleners en verbinden zorggemeenschappen met duidelijke, gebruiksvriendelijke en volledige gezondheidsinformatie.

De hele top 15 van de U.S. News and World Report “Honor Roll of America’s Best Hospitals” gebruikt InterSystems-technologie.

Geconnecteerde zorg is sterkere zorg

Volledige patiënteninformatie, beheerd door InterSystems-gezondheidszorgoplossingen brengt zorgverleners en patiënten samen in een naadloze en gecoördineerde zorg- en managementervaring. Onze producten combineren volledige informatie, intuïtieve workflow en ingebedde statistieken om:

  • Individuen sterker maken — Verzekeren dat zorgverleners tijdig toegang hebben tot de juiste informatie, tools en diensten om hun workload efficiënt te beheren, de workflow te verbeteren en de de beste zorg- en zakelijke beslissingen te nemen. Patiënten worden meer betrokken bij hun zorg en hebben een overzicht van hun gezondheidsinformatie en -diensten zoals afspraken, nieuwe voorschriften en communicatie met dokters.
  • Zorggemeenschappen te verbinden — waar kennisgedreven, evidence-based zorg naadloos geleverd wordt over de grenzen van organisaties en disciplines heen.
  • Responsieve organisaties te ondersteunen — waar zorgprofessionals efficiënt kunnen samenwerken als individuen en als deel van een gecoördineerd team met krachtige, betrouwbare software waardoor iedereen samen kan werken en zich toch kan aanpassen aan wijzigingen.
Duurzame Zorg