Uw sector

Financiële dienstverlening

Om meer te weten over “Het geheime motor achter de meest succesvolle financiële dienstverleners”, bezoek onze nieuwe microsite voor de Financiële sector.

 

Financiële bedrijven staan onder grote druk om aan de constant evoluerende richtlijnen te beantwoorden. Ze moeten risico van verschillende producten en regio’s beheren en gelijke tred houden met de almaar groter wordende volumes van complexe dynamische data. En dat allemaal terwijl ze de technologiekost en stijgende productiviteit onder controle moeten houden.

Dankzij InterSystems ontwikkelen toonaangevende financiële instellingen wereldwijd baanbrekende oplossingen voor hun meest veeleisende uitdagingen. We bieden geavanceerde oplossingen voor het beheer, de integratie en analyse van data met massale schaalbaarheid en performantie. Onze technologieën vormen de fundamenten van vitale applicaties, zoals:

 • Een globaal tradingplatform dat 15% van het globale tradingvolume van aandelen verwerkt
  … waarbij de verwerkingscapaciteit tot 1 miljard transacties per dag stijgt,
  terwijl het op slechts de helft van de vroegere hardware draait
 • Een vermogensbeheerder met een omzet van 400 miljard dollar die in 70 milliseconden ongeveer 500.000 conformiteitsregels verwerkt
  … die analyse voor besluitvorming ondersteunt in de fase voor de trading, en die meerdere databronnen integreert om het operationele risico te verkleinen
 • Een van ’s werelds grootste onlinemakelaars die aan de hand van 15 overnames een toonaangevende speler werd
  … efficiënt transacties verwerkt en klantenaccounts beheert,
  zonder hun backofficesystemen te wijzigen

Met de geavanceerde technologieën van InterSystems kunt incrementeel een meerwaarde bieden aan uw applicaties zonder dat u ze moet herschrijven. U kunt snel hoogperformante applicaties en geïntegreerde oplossingen ontwikkelen en implementeren, met bewezen betrouwbaarheid en veiligheid.

Hoe helpen wij u om baanbrekend werk te verrichten?

Hoogperformant transactiemanagement

De technologieën van InterSystems verenigen het beste van twee werelden om financiële transacties tegen hoge snelheid en op grote schaal te verwerken: de hoogperformantie van in-memory databases en de betrouwbaarheid van volledige datapersistentie. Met InterSystems verwerken uw applicaties omvangrijke inputvolumes en kunnen ze complexe zoekopdrachten aan. Zo krijgt u toegang tot livedata zonder aan performantie in te boeten.

Data verenigen voor wettelijke conformiteit en risico

Toezichthoudende financiële instanties voegen constant nieuwe conformiteitsregels toe. Over liquiditeit, veiligheid, bescherming van de klant, financiële fraude enz. Instellingen moeten aan die regels voldoen en ondertussen ook hun kosten en productiviteit onder controle houden. Maar als data over verschillende afzonderlijke platforms en kanalen verspreid is, in verschillende formaten opgeslagen is en toegankelijk is via verschillende technologieën, waar begint u dan? Met InterSystems’ oplossingen voor het beheer, de integratie en instant analyse ontwikkelt u een strategische conformiteitsoplossing die op een betrouwbare manier al uw data integreert en u een klare kijk op uw data geeft, over heel uw bedrijf.