Zakenwereld

De zakenwereld draaiende houden is belangrijk

Data is van levensbelang voor het bedrijfsleven. Het beheer van gegevens – vastleggen, delen, begrijpen en ernaar handelen – is van vitaal belang voor de gezondheid van uw bedrijf. Dat is belangrijk.

Al meer dan 35 jaar is de technologie van InterSystems de drijfkracht achter het gegevensbeheer in bedrijven over de hele wereld. Onze technologie maakt het verschil in vrijwel elke denkbare industrietak. Van financiën tot slimme energie, van kleinhandel tot scheepvaart, van vastgoed tot uitgeverijen. Van het gebruik van Big Data en het IoT tot het doorzoeken van teksten op nieuwe en inspirerende manieren.

Onze klanten, eindgebruikers zowel als applicatieleveranciers, creëren zakelijke oplossingen die het verschil maken. Ze vertrouwen erop dat hun software beschikt over ingebouwde connectiviteit en dat deze betrouwbaar en snel is.

Uw onderneming boosten, dankzij ons dataplatform

De naadloze combinatie van een snelle, multi-model en multi-workload databank met open connectiviteit en actieve analyse voor zowel gestructureerde als ongestructureerde data laat u toepassingen bouwen die overweg kunnen met grote hoeveelheden gegevens vanuit elke bron tegen een spectaculaire snelheid, en geven gebruikers inzicht op het moment zelf.

Leer meer over onze producten en hoe ze bedrijven versterken: