Skip to content
Search all InterSystems websites to find anything about our product, search our documentation, and more. Enter a query in the search input above, and results will be displayed as you type.

SecureLink Remote Access

SecureLink is de standaard van InterSystems voor service en support op afstand

InterSystems streeft ernaar om zijn klanten in alle fases van het supportproces te beschermen en maakt gebruik van een veilige standaard voor service en support op afstand: SecureLink. Onze filosofie is altijd geweest 'de klant bepaalt de norm' en SecureLink maakt deel uit van dat streven om een uitstekende service te bieden. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is de SecureLink Component downloaden.

SecureLink

 

SecureLink Remote Access installeren

Log eerst in. Als je een nieuwe gebruiker bent, ontvang je per e-mail een registratielink. Klik op de link om je e-mailadres te verifiëren.
Lees de installatie-instructies en de bijlagen helemaal door voordat je de installatie uitvoert.

Lees de installatie-instructies en de bijlagen helemaal door voordat je de installatie uitvoert.

Lees de installatie-instructies en de bijlagen helemaal door voordat je de installatie uitvoert.SecureLink kan ook worden uitgevoerd als een Java-applet. Deze Java-applet heeft geen voetafdruk. Wel kan het zo zijn dat bepaalde auditcontroles en toegangsbeperkingen voor leveranciers niet mogelijk zijn.
Lees onze lijst met veelgestelde vragen over SecureLink Remote Access voor meer informatie. 

Waarom SecureLink?

SecureLink is eenvoudig in gebruik

Het enige wat je hoeft te doen om SecureLink te kunnen gebruiken, is een kleine (~10 mb) component downloaden naar één server. Daarna heb je alleen een webbrowser nodig om een SecureLink-sessie te starten. Als 'Anytime'-toegang is ingeschakeld, hoef je niets te doen om SecureLink te gebruiken.

Voor meer informatie over het opzetten van een SecureLink-sessie:

Ga naar onze pagina met veelgestelde vragen
Neem contact op met de supportafdeling van InterSystems

SecureLink is veiliger

SecureLink is de veiligste tool die er is voor toegang op afstand. SecureLink geeft je totale controle over de verbinding met externe leveranciers. Jij bepaalt wie wanneer verbinding mag maken en tot welke hosts en diensten leveranciers toegang hebben. Het beste van alles is dat er voor SecureLink geen externe VPN-accounts hoeven te worden gemonitord en er geen wijzigingen in de firewall nodig zijn. Na elke sessie wordt een gedetailleerd auditspoor van alle activiteiten verstrekt. Bij ons heb jij als klant de touwtjes in handen.

Voor meer informatie over SecureLink-beveiliging:

Ga naar onze pagina met veelgestelde vragen
Neem contact op met de supportafdeling van InterSystems

SecureLink is flexibeler

SecureLink maakt een krachtige verbinding met servergebaseerde software mogelijk. Dit biedt niet alleen zeer krachtige toegangsniveaus, zoals het bevragen van een back-end database of het in realtime bekijken van logbestanden, maar ook basisfunctionaliteiten, zoals bestandsoverdracht en desktopsharing. Wat het probleem ook is, de klant bepaalt altijd welke toegangsrechten worden verleend. Op die manier geeft de tool ons alle toegang die we nodig hebben om onze klanten te ondersteunen, met een betere beveiliging, zodat InterSystems een betere service kan bieden en problemen sneller kan oplossen.

Sign Up Today

Receive notifications on support alerts, critical issues,
fixes, and product releases.
*Required Fields
Highlighted fields are required
*Required Fields
Highlighted fields are required
By submitting this form, you give consent to receive notifications concerning support alerts, critical issues, important updates, fixes, and product releases via email. In addition, you consent to your business contact information being entered into our CRM solution that is hosted in the United States, but maintained consistent with applicable data protection laws.
**By clicking here, you give consent to be contacted for news, updates and other marketing purposes related to existing and future InterSystems products, offerings, and events.