government healthcare

Overheidswaardige EPD’s en Connected Care oplossingen

Het Amerikaanse leger, Partners Healthcare en zelfs heel Schotland en Chili: allemaal bouwden ze hun zorgnetwerk op InterSystems technologie.

Regionale en nationale overheden gebruiken InterSystems TrakCare® en InterSystems HealthShare® software om zorgsystemen naadloos op elkaar aan te sluiten. Hiermee kan zorgaanbod worden aangepast op zorgvraag en worden de kosten beheersbaar. Beide softwareoplossingen zijn gebouwd op ons geavanceerde Health Informatics Platform. Dit platform helpt organisaties bij het samenstellen van begrijpelijke patiëntdossiers en zorgt voor schaalbaarheid van datamanagement, optimale interoperabiliteit en analytics.

big data

TrakCare is ’s werelds meest toonaangevende systeem voor elektronisch medisch dossiers (EMD’s). De oplossing bestaat uit een set klinische en administratieve modules met hetzelfde datamodel, dezelfde user interface en een single login. TrakCare helpt bij het verbeteren van zorgprocessen op basis van de jarenlange ervaring van InterSystems. Dankzij lokale en internationale best practices bedient de oplossing de internationale zorggemeenschap.

KLAS category

In 2017 ontving InterSystems’ TrakCare de award Best in KLAS in twee categorieën:

  • Internationaal- EMR voor acute zorg (tweede jaar op rij)
  • Internationaal- Patiëntadministratiesystemen

 

HealthShare is een groep verbonden zorgproducten die samen zorgen voor gecoördineerde zorg, analytics en interoperabiliteit. De producten van HealthShare ondersteunen de informatie-uitwisseling in en tussen organisaties, waardoor betere en duurzamere zorgverlening weer een stap dichterbij komt.

Mother and Child at Doctors Offic

Zet de volgende stap

Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op om je wensen te bespreken en te zien hoe InterSystems jouw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Zet de volgende stap

  • Volgens AVG: Door op verzenden te klikken, geef je InterSystems toestemming om bovenstaande persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken, en aangevraagde content naar je op te sturen.

Wij delen je gegevens met niemand.
Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.