Healthcare

InterSystems, de motor achter ‘s werelds belangrijkste applicaties

Gebruik InterSystems IRIS for Health en InterSystems HealthShare voor de snelste weg naar innovatieve oplossingen voor de gezondheidszorg.

Vereenvoudig de ontwikkeling van zorgapplicaties

Met HealthShare focus je op de unieke waarde van je volledige applicatie. Tegelijkertijd vermindert HealthShare de complexiteit van:

Honderden klanten van Intersystems hebben hun oplossingen op ons platform gebouwd, waaronder:

 • Epic
 • GE Healthcare
 • Roche Diagnostics
 • 3M Health Information Systems
space

Een solide basis

Levens en de kwaliteit daarvan zijn steeds afhankelijker van de betrouwbaarheid van zorg-IT. Met dat idee in ons achterhoofd hebben wij onze producten ontworpen. Dit zie je dan ook goed terug in onze bijdrage aan de gezondheidszorg, waar Intersystems technologie de patiëntgegevens van 1 miljard mensen wereldwijd ondersteunt.

Het HealthShare platform omvat:

 • Krachtige database-mogelijkheden voor meerdere modellen
 • Op standaarden gebaseerde interoperabiliteit en berichtenuitwisseling\
 • User interface frameworks
 • Natural language processing technologie
 • Analytics die zowel werken met gestructureerde als ongestructureerde
  gegevens
hospital exterior

Je bent in goed gezelschap

Dit zijn slechts een aantal van de honderden lnterSystems klanten die hun oplossingen op ons platform hebben gebouwd:

 • Epic
 • GE Healthcare
 • Roche Diagnostics
 • 3M Health lnformation Systems
building

“HealthShare voorzag ons van de infrastructuur waarvoor wij 14 maanden nodig zou hebben gehad om het te bouwen”

Scott Kahler
Chief Technology Officer, G2 Works
hospital

Inbegrepen standaardisatie

Wanneer je applicaties bouwt met het HealthShare Health Informatics Platform,
zorgen wij ervoor dat ze aan de juiste standaarden voldoen.

HealthShare biedt ingebouwde ondersteuning voor wereldwijde zorgstandaarden, waaronder FHIR®, HL7®, IHE, CCD, CDA, DICOM en X12. We werken onze producten voortdurend bij, certificeren ze en blijven vooroplopen in de ondersteuning van wereldwijde zorgstandaarden.

framework

Onze producten komen in de juiste maat. Waar dan ook.

IRIS for Health and HealthShare worden net zo eenvoudig opgeschaald als ze worden ingeperkt, om zo ontwikkelingsprojecten van elke omvang te ondersteunen. En omdat software voor de huidige gezondheidszorg wereldwijde implementatie moet kunnen ondersteunen, hebben we de ontwikkeling en het versiebeheer voor meerdere markten en klanttypen vereenvoudigd.

De applicaties die je maakt werken samen met de rest van InterSystems-producten. Dit maakt het gemakkelijk om deel te nemen aan een wereldwijd ecosysteem van oplossingen die op de technologie van InterSystems draaien, van de grootste servers tot de kleinste mobiele apparaten.

global connectivity

“We moesten onze klanten een complete workflow-oplossing bieden en hebben daarom ons eigen product ontwikkeld op het HealthShare-platform. Intersystems heeft ons bij iedere stap bijgestaan.”

IT Architect
Internationaal bedrijf in computer hardware
Digital transformation for retail and logistics.

Alle hens aan dek voor klantondersteuning

We zetten niet alleen alle hens aan dek om onze klanten te helpen, maar selecteren hiervoor ook nog eens de beste mensen. Bovendien stellen we geen beperkingen aan de tijd waarin we onze klanten helpen. Je krijgt direct een technicus aan de lijn die de verantwoordelijkheid neemt voor het oplossen van je probleem – op het niveau en de snelheid die jij nodig hebt.

support woman

Whatever it Takes

InterSystems is een “whatever it takes” bedrijf. We helpen onze kleinste klanten door hun capaciteiten met die van ons te vergroten, zodat ze grote klanten voor zich kunnen winnen en bedienen. Ook onze grootste klanten helpen we voortdurend om hun aanbod te verbeteren- en dat van onszelf. Onze softwareontwikkelaars zorgen ervoor dat alle InterSystems-producten interoperabel, betrouwbaar, intuïtief en schaalbaar zijn. Deze ontwerpfilosofie, onze producten en onze ondersteuning stellen je in staat om creatief te zijn in het bouwen van nieuwe applicaties die lastige problemen oplossen en gebruikers verrassen. Daarom is InterSystems de motor achter ’s werelds belangrijkste toepassingen.

A doctor monitors patient vitals.

Zet de volgende stap

Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op om je wensen te bespreken en te zien hoe InterSystems jouw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Zet de volgende stap

 • Volgens AVG: Door op verzenden te klikken, geef je InterSystems toestemming om bovenstaande persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken, en aangevraagde content naar je op te sturen.

Wij delen je gegevens met niemand.
Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.