Healthcare

Door de overheid beproefde EMR & Connected Care oplossingen

Lever perfect gecoördineerde zorg tussen regio’s en landen, verbeter de volksgezondheid en houd kosten onder controle.

HealthShare en TrakCare: verbinding als uitgangspunt

Regionale en nationale overheden gebruiken TrakCare en HealthShare-software om efficiënte en gecoördineerde zorg te bieden in regio’s en landen, om de volksgezondheid te verbeteren en om kosten te beheersen. Beide producten zijn gebouwd op ons geavanceerde zorginformatieplatform waarmee je uitgebreide patiëntendossiers samenbrengt met schaalbaar datamanagement, interoperabiliteit en analytics.

end to end

TrakCare

InterSystems TrakCare is ‘s werelds meest bewezen Elektronisch Medisch Dossier (EMR). Het product is omarmd door zorgorganisaties in de Verenigde Staten en wordt in steeds meer andere landen breed ingezet. Het bevat een uitgebreide set klinische en administratieve modules die een enkel gegevensmodel en gebruikersinterface delen die toegankelijk is via een enkele login. TrakCare helpt bij het verbeteren van zorgprocessen door het inzetten van lokale en internationale best practices, opgedaan in zorgorganisaties- en netwerken over de hele wereld.

HealthShare

InterSystems HealthShare bestaat uit een reeks producten voor zorgcoördinatie, analytics en interoperabiliteit. De producten van HealthShare zijn gebaseerd op informatie-uitwisseling binnen en tussen organisaties, waardoor de weg naar waardevolle en duurzame gezondheidszorg open ligt.

Al sinds 1978 levert InterSystems missie-kritische software voor openbare gezondheidszorg op landelijk en regionaal niveau, en voor particuliere gezondheidszorg en applicatieontwikkelaars.

Tegenwoordig drijft de InterSystems-technologie de gezondheidsdossiers aan van:

1 miljard mensen wereldwijd

2 op de 3 Amerikanen

28 miljoen mensen in de staat New York

9.2 million U.S. veterans

U.S. Federal and State Capability Statement
Een overzicht van de producten, activiteiten en certificeringen van InterSystems op de Amerikaanse federale markt.

Download Brochure
Government Building

Zet de volgende stap

Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op om je wensen te bespreken en te zien hoe InterSystems jouw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Zet de volgende stap

  • Volgens AVG: Door op verzenden te klikken, geef je InterSystems toestemming om bovenstaande persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken, en aangevraagde content naar je op te sturen.

Wij delen je gegevens met niemand.
Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.