Healthcare

Kijk verder dan je apparatuur met HealthShare

HealthShare versnelt de ontwikkeling van volledige oplossingen voor je apparaten en diensten

Waarde bereiken en aantonen

In de overgang van pay-for-service naar pay-for-value kijken ziekenhuizen verder dan commodity-items voor het samenbrengen van verschillende vormen van informatie. Hun eisen aan nieuwe IT-oplossingen zijn dan ook hoog: ze moeten ook zichtbaar waarde toevoegen, gebruiksgemak vergroten en voordelen bieden voor de patiënt.

Voorlopers in de MedTech sector kunnen deze marktverschuiving gebruiken en klinische innovatie stimuleren met geïntegreerde informatica en diensten met toegevoegde waarde, aangedreven door HealthShare-oplossingen.

Mother and Child at Doctors Offic

Van softwareontwikkelaar naar probleemoplosser

Door de verschuiving van een volume- naar waarde-gebaseerde zorg moeten MedTech bedrijven nieuwe data-strategieën toepassen om aan de vraag van patiënten en artsen te voldoen.

Nieuwe digitale tools en services zijn nodig om behandelaars te helpen gezondheidsresultaten te monitoren, resultaten van medische interventies te analyseren en die informatie snel en efficiënt met andere zorgaanbieders, patiënten en apparaten te delen. Om een flexibele producent van nieuwe digitale hulpmiddelen te zijn en “Beyond the Device” te transformeren, hebben MedTech bedrijven een klinische data-strategie nodig.

InterSystems HealthShare maakt deze transformatie mogelijk.

female doctors

Belangrijke mogelijkheden

HealthShare biedt betrouwbare, hoogwaardige en schaalbare technologie die initiatieven rondom Real World Data en Beyond the Device ondersteunt.

Onze unieke geïntegreerde technologie is speciaal ontwikkeld voor de gezondheidszorg en verbindt en analyseert gezondheidsinformatie in al haar vormen. HealthShare ondersteunt alle gegevenstypes – gestructureerd, ongestructureerd, afbeeldingen, documenten, berichten – van klinische, administratieve en patiëntbronnen binnen een consistente, gemakkelijk te beheren omgeving die het rendement op investering versnelt. Met HealthShare kun je:

 • Gegevens analyseren en informatie delen om elke patiënt nauwer bij zijn of haar zorg te betrekken
 • Gegevens over trends aggregeren en analyseren zodat aanbieders de volksgezondheid beter kunnen beheren
 • Inzicht krijgen (en geven) in de waarde van apparaten en behandelingen
 • Interessante applicaties creëren voor patiënten en behandelaars met behulp van het waardevolle ontwikkelingsplatform
 • Zet Real World Data (RWD) in om een overtuigend merkverhaal te ontwikkelen en ondersteunen voor goedgekeurde therapeutische interventies
 • Pre-klinische en klinische onderzoeksproductiviteit verbeteren door nauwkeurige identificatie van doelen en patiëntenpopulatie

Success with InterSystems

Sinds 1978 levert InterSystems bedrijfskritische software die organisaties helpt om patiënten en populaties gezond te houden. Bedrijven zoals Epic, Quest, LabCorp, Covance en Sunquest hebben een aantal van ’s werelds belangrijkste toepassingen voor gezondheidszorg met behulp van onze technologie ontwikkeld.

 • De elektronische medische dossiers van 1 miljard mensen wereldwijd steunen op de technologie van InterSystems
 • InterSystems heeft klanten in meer dan 80 landen
 • Bijna alle academische medische centra in de Verenigde Staten zijn klant van InterSystems
 • Van de US News & World Report 2017-2018 Honor Roll of Best Hospitals zijn alle twintig klant van InterSystems
 • Tweederde van de Amerikanen krijgt zorg waarbij de technologie van InterSystems een sleutelrol speelt
 • Twee van de drie grote EMD-oplossingen die Gartner ‘Global Solutions’ noemt, draaien op de InterSystems-technologie
nurse and child

Zet de volgende stap

Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op om je wensen te bespreken en te zien hoe InterSystems jouw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Zet de volgende stap

 • Volgens AVG: Door op verzenden te klikken, geef je InterSystems toestemming om bovenstaande persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken, en aangevraagde content naar je op te sturen.

Wij delen je gegevens met niemand.
Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.