Healthcare

De rol van het laboratorium verandert

Markten die samensmelten, automatisering, doorbraken in genomica en een groeiend aantal testen dat buiten de muren van het lab plaatsvindt: allemaal ontwikkelingen die vragen om een nieuwe rol van klinische laboratoria. TrakCare Lab Enterprise gaat daarom verder dan de grenzen van LIMS (laboratorium informatie managementsystemen) en helpt je jouw laboratorium te transformeren in een wendbare en informatie-gedreven speler in het zorgveld. Daarnaast helpt het platform InterSystems HealthShare® je met het ontwikkelen van je eigen oplossingen die de waarde van je lab-data vergroten.  

Het enige Laboratorium Business Management Systeem ter wereld

TrakCare Lab Enterprise is onderdeel van ons alles-in-een zorginformatiesysteem. Het is het enige laboratorium business management systeem ter wereld en helpt je jouw lab te beheren als een wendbaar en informatie-gedreven speler in een zorgwereld die steeds meer onderling verbonden wordt.

TrakCare Lab Enterprise gaat verder dan de gebruikelijke mogelijkheden van doorsnee LIMS. De oplossing helpt je om operationele- en patiëntdata te verzamelen en begrijpelijk te maken. Op basis van die gegevens kun je vervolgens betere zakelijke beslissingen nemen én zorgkwaliteit verhogen. Dit zijn de voordelen op een rij:

  • Je krijgt meer zicht op je processen
  • Je krijgt inzichten die je helpen je processen en bedrijfsvoering te standaardiseren, stroomlijnen en verbeteren
  • Je houdt prestaties beter in de gaten
  • Het opgeleverde labwerk wordt betrouwbaarder
Male Doctor On Tablet

Ontwikkel je eigen geavanceerde lab solutions

InterSystems HealthShare helpt ontwikkelaars hun applicatie architectuur zó in te richten dat zij hoogwaardige labsolutions kunnen ontwikkelen met ingebouwde interoperabiliteit en mogelijkheden voor analytics.

application developer

Breng diagnostische gegevens samen

Oplossingen die zijn gebouwd op InterSystems Healthshare kunnen data uit verschillende bronnen en elektronische patiëntdossiers samenvoegen tot één patiëntgericht diagnostisch model. De resultaten die dit model voortbrengt kunnen op hun beurt weer worden ingezet om een totaalbeeld van een patiënt te creëren en hem zorg op maat te bieden.

man on laptop

Labdata voor gecoördineerde zorg

Labresultaten zijn altijd al belangrijk geweest voor medische besluitvorming. Tegenwoordig moeten ze ook nog eens per direct worden gedeeld met verschillende partijen (zoals zorgteams en patiënten) en verschillende systemen.

Oplossingen die zijn gebouwd met HealthShare ondersteunen veilige en op standaarden gebaseerde samenwerking. Zo kan data in begrijpelijke én betrouwbare vorm met alle zorgpartijen worden gedeeld en gaat de kwaliteit van het werk omhoog.

laptop with data

Creëer inzichten en innoveer

Next-generation laboratoria hebben toegang tot uitgebreide en volledige patiëntinformatie, van labresultaten tot zorgdeclaraties. Hiermee creëren ze een totaaloverzicht en ontstaat meer inzicht.

Oplossingen die zijn gebouwd op HealthShare zijn in staat om grote hoeveelheden data te verzamelen, delen, analyseren en op te volgen. Dit zorgt weer voor een sneller innovatietempo en een verbeterde zorgverlening.

men in labratory

Zet de volgende stap

Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op om je wensen te bespreken en te zien hoe InterSystems jouw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Zet de volgende stap

  • Volgens AVG: Door op verzenden te klikken, geef je InterSystems toestemming om bovenstaande persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken, en aangevraagde content naar je op te sturen.

Wij delen je gegevens met niemand.
Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.