Healthcare

De rol van het laboratorium verandert

Markten die samensmelten, automatisering, doorbraken in genomica en een groeiend aantal testen dat buiten de muren van het lab plaatsvindt: allemaal ontwikkelingen die vragen om een nieuwe rol van klinische laboratoria. TrakCare Lab Enterprise gaat daarom verder dan de grenzen van LIMS (laboratorium informatie managementsystemen) en helpt je jouw laboratorium te transformeren in een wendbare en informatie-gedreven speler in het zorgveld. Daarnaast helpt het platform InterSystems HealthShare® je met het ontwikkelen van je eigen oplossingen die de waarde van je lab-data vergroten.  

Creëer een compleet zorgdossier

InterSystems HealthShare aggregeert gegevens uit diverse bronnen waaronder elektronische zorgdossiers tot één samengesteld diagnostisch model dat op de patiënt is toegespitst. De resultaten kunnen vervolgens gekoppeld worden aan een volledig geïntegreerd overzicht van de patiënt waardoor betere, effectievere beslissingen kunnen worden genomen.

Labuitslagen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld als het gaat om klinische beslissingen. Nu kunnen die resultaten rechtstreeks worden gedeeld met meer zorgverleners, zorgteams en patiënten en diverse systemen. Dit vergroot de kennis over patiënten en verbetert de zorgkwaliteit én efficiëntie.

man on laptop

Creëer je eigen geavanceerde laboratoriumoplossingen

Gebruik de handige applicatie-architectuur in InterSystems IRIS for Health™ voor het creëren van hoogwaardige laboratoriumoplossingen met ingebouwde interoperabiliteit en analysemogelijkheden.

Oplossingen die gebouwd zijn met de technologie van InterSystems ondersteunen veilige en gestandaardiseerde samenwerking en voldoen aan de steeds grotere vraag naar snellere resultaten. Het razendsnel leveren van actuele, volledige en betrouwbare data aan alle gebruikers in het zorgproces maximaliseert de waarde van jouw laboratoriumoplossing.

application developer

Verzamel meer en betere data voor innovatie

Door de toegang tot volledige patiëntinformatie in één dossier, van traditionele labuitslagen tot claimdata en genoomgegevens, kunnen jouw moderne laboratoriumoplossingen gebruikmaken van analysetechnieken om meer inzicht te krijgen in aandoeningen, verbanden en ziekteverloop.

Staat innovatie bij jullie hoog in het vaandel? Zorg dan dat jullie de mogelijkheid krijgen om enorme hoeveelheden data te vergaren, delen en analyseren en om ernaar te handelen. Dit is dé manier om te innoveren en kwalitatieve zorg te bieden voor patiënten.

men in labratory

In combinatie met ons bestaande Laboratory Business Management System

TrakCare Lab Enterprise is het enige Laboratory Business Managementsysteem ter wereld. Het wordt gebruikt om laboratoria te runnen als snelle, op kennis gedreven bedrijven in een wereld waarin steeds meer onderling verbonden is.

TrakCare Lab Enterprise gaat verder dan wat een standaard LIMS (laboratory information management system) kan bieden en stelt je in staat om gegevens te verzamelen en te handelen op basis van volledige, operationele patiëntgegevens. Zo neem je betere bedrijfsbeslissingen en verbeter je de patiëntzorg

laptop with data

Zet de volgende stap

Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op om je wensen te bespreken en te zien hoe InterSystems jouw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Zet de volgende stap

  • Volgens AVG: Door op verzenden te klikken, geef je InterSystems toestemming om bovenstaande persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken, en aangevraagde content naar je op te sturen.

Wij delen je gegevens met niemand.
Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.